Canik'ten Hafta Sonu ÇTV Mesaisi

Samsun'da, Emlak, ÇTV, İlan ve Reklam Vergisi ödemelerinin ikinci taksitinin 30 Kasım'da sona erecek olması nedeniyle, Canik Belediyesi hafta sonunda fazla mesai yapacak

Canik'ten Hafta Sonu ÇTV Mesaisi
24 Kasım 2017 - 18:42
Samsun'da, Emlak, ÇTV, İlan ve Reklam Vergisi ödemelerinin ikinci taksitinin 30 Kasım'da sona erecek olması nedeniyle, Canik Belediyesi hafta sonunda fazla mesai yapacak.
Canik Belediyesi, bu hafta sonunda vergi mesaisi yapacak. Emlak, ÇTV, İlan ve Reklam Vergisi ödemelerinin ikinci taksitinin 30 Kasım'da sona erecek olması nedeniyle vatandaşların sıkıntı yaşamaması için Canik Belediyesi'nde vezneler cumartesi ve pazar günleri açık olacak. Belediye Hizmet Binası veznesinde tahsilat işlemlerinin sürdürüldüğünü belirten Mali Hizmetler Müdürü Zafer Şimşek, Belediyenin her zaman vatandaşın yanında olduğunu belirterek, "Halkımızın mağduriyet yaşamaması adına cumartesi ve pazar günleri 09.00-16.00 saatleri arasında belediyemiz içerisindeki veznemiz açık olacak" dedi.
VERGİ DEMEK, HİZMET DEMEK
Verginin önemine işaret eden Şimşek, belediyelerin hizmetlerini halktan topladığı vergilerle yerine getirdiğini ve Canik'te yapılan onca hizmetin halktan toplanan vergilerle yerine getirildiğini söyledi. Şimşek, “Belediyemiz ilçemizde, Samsun'a ve Karadeniz'e hitap eden büyük projelere imza atmaktadır. Bunun sonucunda da Canik her geçen gün büyüyüp, gelişiyor. Yapılan bu büyük yatırımlar ve hizmetler halkımızın ödediği vergilerle yapılmaktadır. Vergi tahsilatı 30 Kasım'a kadar devam edecek. Vatandaşlarımız ödemelerini kredi kartı ile de yapabilir. Vatandaşlarımız son günü beklemesin. Unutulmamalıdır ki vergi demek, hizmet demektir" diye konuştu.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum