Canik'ten Ramazan temizliği

Canik Belediyesi Temizlik İşleri Birimi ekipleri, yaklaşan Ramazan ayı öncesi ilçedeki cami ve mezarlıklarda temizlik çalışması başlattı

Canik'ten Ramazan temizliği
03 Haziran 2015 - 00:24
Canik Belediyesi Temizlik İşleri Birimi ekipleri, yaklaşan Ramazan ayı öncesi ilçedeki cami ve mezarlıklarda temizlik çalışması başlattı. Camileri baştan aşağı temizleyen ekipler, mezarlıklarda ise ot ve çevre temizliği yapıyor.

Canik'te cami ve mezarlıklar Ramazan ayı öncesinde baştan aşağı temizleniyor. Canik Belediyesi Temizlik İşleri Birimi tarafından başlatılan çalışmalar kapsamında ilçedeki camilerin halıları baştan aşağı yıkanarak temizleniyor. Yine aynı kapsamda ilçedeki mezarlıklarda da temizlik çalışması yürütülüyor. Temizlik İşleri Birimi ekipleri, mezarlıkların içinde ve çevresinde büyüyen otları da temizliyor.

DAHA RAHAT BİR RAMAZAN İÇİN

Vatandaşların ramazan ayını daha rahat şekilde geçirmesini amaçladıklarını belirten Canik Belediyesi Başkan Yardımcısı Mustafa Erbay, "Temizlik İşleri Birimimiz, günlük rutin temizlik çalışmalarının yanında her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan ayı öncesinde cami ve mezarlıklarımızı temizliyor. İnanıyorum ki bu temizlik çalışması tamamlandığında ilçemizde vatandaşlarımız hem mezarlık ziyaretlerini daha rahat gerçekleştirecek hem de ibadetlerini daha rahat gerçekleştireceklerdir" dedi.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum