CANKAGİD Kadınların Yanında

Canik Kadın Girişimciler Derneği (CANKAGİD), 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde çalışan bayanları unutmadı

CANKAGİD Kadınların Yanında
08 Mart 2017 - 18:23
1 7- Boş kalıp haberCanik Kadın Girişimciler Derneği (CANKAGİD), 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde çalışan bayanları unutmadı. Dernek Başkanı Filiz Yavuz ve yönetim kurulu üyeleri, bayan esnaflara karanfil vererek Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı.
CANKAGİD Başkanı Filiz Yavuz ve yönetim kurulu üyeleri, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Canik ilçesindeki bayan esnafları gezdi. Esnaf bayanlara karanfil ve rozet veren Başkan Filiz Yavuz, çalışan kadınların Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı. Bayan esnaflar, anlamlı günde kendilerini unutmayan Yavuz'a teşekkür etti.
Daha güçlü kadınlar için
Dernek olarak amaçlarının kadınların sosyal, toplumsal ve ekonomik açıdan daha fazla güçlenmesine katkıda bulunmak olduğunu ifade eden Filiz Yavuz, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde çalışan esnaf bayanların yanlarında olduklarını söyledi. Yavuz, "Canik'te çalışan kadın sayısının her geçen gün arttığını ve kadınlarımızın daha da güçlendiğini görmek bizleri mutlu ediyor" dedi.
Kadınlara yönelik faaliyetler
CANKAGİD olarak, yeni bir dernek olmalarına rağmen kadınlara yönelik birçok önemli faaliyette bulunduklarına da işaret eden Yavuz, "Kadınlarımızın daha üretici olması amacıyla KOSGEB ile birlikte Girişimcilik Kursu düzenledik. Yine yakın zamanda kadınlarımızın el emeği, göz nuru ürünlerini sergilediği Yöresel El Sanatları Sergisi açtık ve büyük ilgi gördü. İnşallah dernek olarak bundan sonra da her zaman kadınlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz" diye konuştu.
şokhaber.net

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum