ÇARŞAMBA 12 DABO KAHVALTIDA BULUŞTU

Türkiye basketbol okulunun bir spor okulu olan Çarşamba 12 DABO basketbol okulunda eğitim alan öğrenci ve velileri Çarşamba Ada Mevkiindeki göl Restoran ta kahvaltıda bir araya geldi

ÇARŞAMBA 12 DABO KAHVALTIDA BULUŞTU
02 Şubat 2016 - 00:38
Türkiye basketbol okulunun bir spor okulu olan Çarşamba 12 DABO basketbol okulunda eğitim alan öğrenci ve velileri Çarşamba Ada Mevkiindeki göl Restoran ta kahvaltıda bir araya geldi.

[gallery ids="43686,43687,43688"]
BİR ARAYA GELMENİN MUTLULUĞUNU YAŞADILAR
Yaklaşık 70 sporcu ve ailenin katıldığı kahvaltı 12 DABO Antrenörü Mustafa Berberoğlu’nun hoş geldin konuşmasıyla başlayan Kahvaltı boyunca öğrenci ve veliler sohbet ederek bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadılar.  12 DABO öğrencileri kışın soğuk günlerindeki antrenman yorgunluğunu Yeşilırmak kenarındaki Göl Restoran ta kahvaltı ve oyun oynayarak güzel bir gün geçirdiler. Çarşamba 12 DABO basketbol okulunda eğitim alan öğrenci ve velileri, ”Bu güzel bir ortamı bizlere hazırlayan ve bir araya gelmemizi sağlayan 12 DABO Antrenörü Sayın hocamız Mustafa Berberoğlu’na teşekkür ediyoruz. Hepimiz birer aileyiz aynı anlayış içinde yolumuza devam edeceğiz” diye konuştu.

[gallery ids="43689,43690,43691"]


BİR AİLESİ OLMAKTAN GURUR DUYUYORUZ

Kahvaltı açılışında konuşma yapan Antrenör Mustafa Berberoğlu “ Yaklaşık 10 yıldan beri 12 DABO çatısı altında Çarşambadan yüzerce öğrenci bini geçen kocaman bir 12 DABO ailesini olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Geçmiş 10 yıl boyunca onlarca öğrencimiz 12 DABO sayesinde Uluslararası kamplarda Amerikalı ve milli takım hocalarından eğitim alma fırsatını yakaladı. Onlarca turnuvalara katılıp ülkenin birçok şehirlerinde turnuvalara katılıp basketbol tecrübelerini arttırdı. Biz 12 DABO’nun bir ailesi olmaktan gurur duyuyoruz. Çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Yetiştirmeye devam edeceğiz. Sizlerin güvenini kazanmaya devam edeceğiz” dedi.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum