ÇARŞAMBA GEREKENİ YAPTI

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, “Çarşambalı hemşerilerim ülkesinin geleceği için doğru bir karar verdi” dedi

ÇARŞAMBA GEREKENİ YAPTI
21 Nisan 2017 - 16:22
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, “Çarşambalı hemşerilerim ülkesinin geleceği için doğru bir karar verdi” dedi.
Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan ve Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı ile birlikte teşekkür ziyaretlerini sürdüren Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz Çarşamba ilçe teşkilatında partililerle buluştu.
ÇARŞAMBALI GEREKENİ YAPTI
Çarşamba halkının her zaman geleceği için doğru kararı verdiğini ve bu doğrultuda yaşadığını belirten Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, “Çarşamba 16 Nisan’da da gerekeni yaptı. Sandıkları ‘Evet’ ile süsledi. Ülkesinin geleceği için doğru bir karar verdi. Bundan sonra ne mi olacak? Türkiye’miz atacağı adımları daha istikrarlı ve kararlı atacak. Tüm dünya ülkelerinin karşısında dik duracağız. Geleceğe büyük projeler taşıyacağız. Ekonomimizi canlandıracağız. Güçlü bir Türkiye olacağız. Tabi bunlar referandum sonucunda ‘Evet’ çıkması için büyük emek gösteren milletimiz sayesinde olacak. Referandum çalışmalarında gecesini gündüzüne katan, ailesine ayıracağı zamanı ‘Evet’ için harcayan tüm vatandaşlarımızı canı gönülden tebrik ediyorum” dedi.
şokhaber.net

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum