ÇARŞAMBA GÜNÜ TOPBAŞI YAPIYORUZ...

Türkiye Amatör Lig 4’üncü Grup’ta zirve mücadelesi veren Çarşambaspor’un Teknik Direktörü Ali Bilgici, ”Ligin İkinci yarı hazırlıklarına Çarşamba gününden itibaren  tesislerimizde başlıyoruz” dedi

ÇARŞAMBA GÜNÜ TOPBAŞI YAPIYORUZ...
20 Aralık 2016 - 01:52
1Türkiye Amatör Lig 4’üncü Grup’ta zirve mücadelesi veren Çarşambaspor’un Teknik Direktörü Ali Bilgici, ”Ligin İkinci yarı hazırlıklarına Çarşamba gününden itibaren  tesislerimizde başlıyoruz” dedi.
ZOR GEÇECEĞİNİ BİLDİĞİMİZ MAÇLAR BİZİ BEKLİYORUZ
Verilen 9 gülük izinin ardından yeniden hazırlıklarına başlayacak olan Yeşil-Beyazlı ekibin Teknik Direktörü Ali Bilgici, ”Futbolcularımıza vermiş olduğumuz izin sona eriyor. Ligin İkinci yarı yarısını düşünmek zorundayız. Zor geçeğini bildiğimiz maçlar bizi bekliyoruz. Bunun içinde iyi hazırlanmamız gerekiyor ve her maçımıza galibiyet gözü il bakıyoruz. Hedefimiz var kazanmak zorundayız” diye konuştu.
10 KAMP BOYUNCA 4 HAZIRLIK MAÇI YAPACAĞIZ
İkinci etap çalışmaları için 2 Ocak 2017’de Antalya’nın Kemer ilçesindeki Limak Limra Otelinde kampa gireceklerini hatırlatan Çarşambaspor’un Teknik Direktörü Bilgici, ”Yoğun geçecek olan 10 günlük kamp boyunca şıkı bir şekilde çalışacağız ve bu arada kampta 4 hazırlık maçı yapacağız. Yatığımız hazırlık maçlarında eksiklerimiz görerek gidereceğiz. Ligin İkinci yarısında şeş getiren bir Çarşambaspor‘u taraftarlarımızın önüne getireceğiz“ dedi.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum