ÇARŞAMBA HİZMETİ AK PARTİ İLE GÖRDÜ

Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, “Çarşamba’da birçok mahalle altyapı ve modern yollara bizimle yani AK Parti iktidarı ile kavuştu” dedi

ÇARŞAMBA HİZMETİ AK PARTİ İLE GÖRDÜ
29 Haziran 2016 - 19:05
7- Boş kalıp haberÇarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, “Çarşamba’da birçok mahalle altyapı ve modern yollara bizimle yani AK Parti iktidarı ile kavuştu” dedi.
Çarşamba İlçesi’nde 12 – 13 yıldır Belediye başkanlığı yaptığını hatırlatan Başkan Dündar, “AK Parti iktidarı olarak biz göreve geldiğimizde ilçemizde iskânen bir yerleşim yapılmış ancak altyapı ve yolları olamayan mahalleler vardı” dedi.
MAHALLELERİN ALTYAPI, YOL VE OKUL SORUNLARIYLA İLGİLENİYORUZ
2Adalet ve hakkaniyet içerisinde görev yaptıklarını ifade eden Belediye Başkanı Dündar, “Göreve geldiğim 2004 yılında Umut Mahallesini, Ali Fuat Başgil Mahallesini ve Üç Köprü Mahallesini çok iyi hatırlıyorum. Aramızda, buraların çok daha öncesini bilen büyüklerimiz ve o zamanlar daha birkaç yaşında olan gençlerimiz var. Umut Mahallesi’nde altyapı hiç yoktu, yollar köy yollarından daha kötü bir vaziyetteydi. Ali Fuat Başgil Mahallesine iskanen bir yerleşim yapılmıştı ama yol ve altyapı hizmetleri çok eksikti. Sizlerde şahitsiniz ki 12 – 13 yıldan beri bizim birkaç yazımız ve çalışma sezonumuz burada geçti. Buradaki mahallelerimizde alt yapı ve yol çalışmalarımız oldu şimdi bunları daha ileriye taşıyacağız inşallah. Mevcut okulumuzun üzerine kat atılarak ek 8 derslik yapılması için Milli Eğitim Bakanlığımız ile görüşüyoruz. Sonuç almamız gecikirse Çarşamba Belediyesi olarak ek derslikleri biz yapacağız. Allah sağlık sıhhat verirse 2019 yılına kadar ilçemizde daha güzel çalışmalar yapacağız” dedi.
KURUCU GENEL BAŞKANIMIZ OLAN CUMHURBAŞKANIMIZIN İZİNDEYİZ
AK Parti iktidarı ve Belediyesi olarak gayemiz insanları, layık oldukları hayat standartlarına taşımayı arzuladıklarını dile getiren Başkan Dündar, “Bizim yerel yönetim olarak ve AK Parti iktidarı olarak, kuruluşumuzdan itibaren, kurucu genel başkanımız olan Cumhurbaşkanımızla çıktığımız bu yolda tek gayemiz ve nihai hedefimiz insanımızı layık olduğu yere taşıyabilmektir. Şehirleri ona göre inşa ederek taşıyabilmek, eğitim kurumlarını insanımızın layık olduğu standartlara ve seviyelere çıkarabilmek. Onun için 12 – 13 yıldır bizde Çarşamba’da bu güzel şehirde mücadele ediyoruz” şeklinde konuştu.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum