ÇARŞAMBA MEYDANLARI HİÇ BOŞ BIRAKMADI

Hain kalkışmanın olduğu 15 Temmuz akşamından itibaren hiç boş kalmayan Çarşamba Meydanı'nın dün akşamki konuğu Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş oldu

ÇARŞAMBA MEYDANLARI HİÇ BOŞ BIRAKMADI
06 Ağustos 2016 - 20:11
7- Boş kalıp haberHain kalkışmanın olduğu 15 Temmuz akşamından itibaren hiç boş kalmayan Çarşamba Meydanı'nın dün akşamki konuğu Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş oldu.
Ordu programlarının ardından Çarşamba İlçesine gelerek Belediye Meydanı’nda İstiklal ve İstikbal Nöbeti tutanlara seslenen Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, "Görüyorum ki Çarşambalılar milli iradesine devletine ve seçilmiş Cumhurbaşkanımıza sahip çıkıyor. Allah sizlerden razı olsun" dedi. On binlerce Çarşambalının akın ettiği demokrasi nöbetine AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Samsun Valisi İbrahim Şahin, AK Parti Milletvekili Fuat Köktaş, il ve ilçe kamu kurum ve kuruluş yöneticileri, siyasi parti temsilcileri ve STK yöneticileri de katıldı.
1ÇARŞAMBA MEYDANLARI HİÇ BOŞ BIRAKMADI Çarşamba'nın İstiklal ve İstikbaline sahip çıktığını kaydeden Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, sözlerine şöyle devam etti; "Sayın Başbakan yardımcım, hainlerin 15 Temmuz akşamı darbe kalkışmasının duyulduğu andan itibaren bizler Çarşamba olarak bu meydanı doldurduk ve burada kararlılıkla istiklalimize ve istikbalimize sahip çıkmaya devam ediyoruz. Cumhurbaşkanımız ve başkomutanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde yeni Türkiye’nin,  büyük 2Türkiye’nin kuruluşuna imarına ve ihyasına bizlerde buradan Çarşamba’dan milli mücadele yıllarında olduğu gibi eşlik etmeye bu kutlu yürüyüşe ve bu kutlu nöbete burada kararlılıkla, cesaretle ve vakarla durmaya devam ediyoruz. 1453’te Sultan Fatih’in, Çanakkale’de Mustafa Kemal Paşa’nın yanında dimdik duran Çarşamba, bugün de Cumhurbaşkanımız, Başkomutanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yanındadır. Teşrif ettiğiniz için hemşehrilerim adına şükranlarımı sunuyorum" diye konuştu.
CEZALARINI ÇEKECEKLER
15 Temmuz akşamı darbe kalkışmasında bulunanların cezalarını çekeceğini kaydededen Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş,
“Biz Müslüman milletiz. Müslümanlık merhamet dinidir. Ama bu çeteye, bu Feto’cu çeteye karşı hiçbir şekilde müsamaha etmeyeceğiz. Hiçbir şekilde bunlara merhametli davranmayacağız. Bu hesap öyle kapanıp gitmeyecek. Ne varsa kim varsa hepsi ortaya çıkarılacak ve yaptıklarının hesabı sorulacak" dedi.
DEVLET MİLLETİN KENDİSİR
Devlet, millete hizmet edilecek bir mekanizmadır" şeklinde sözlerine devam eden Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, "Devlet; Milletin bizatihi kendisidir. O zaman ne yapacağız? Devleti millete açacağız. Devletin bütün kurumları, bütün milletindir. Bu tür FETÖ’cü, paralel örgütlenmelerin ortaya çıkmasını önlemenin yolu, devleti, bütün milletin çocuklarına, milletin kadrolarına açmaktır. Ehliyet, liyakat ve millete sadakat prensipleri içerisinde kim varsa, kökeni ne olursa olsun, devlet bunlarındır. Çünkü millet bunlardır" şeklinde konuştu.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum