ÇARŞAMBADA BASKETBOLUN YENİ ADI TOFAŞ

Yıllarını altyapıya vermiş olan deneyimli Antrenör Mustafa Berberoğlu,” Çarşamba Tofaş Basketbol Okulu

ÇARŞAMBADA BASKETBOLUN YENİ ADI TOFAŞ
31 Aralık 2016 - 22:45
7-bos-kalip-haber 3Yıllarını altyapıya vermiş olan deneyimli Antrenör Mustafa Berberoğlu,” Çarşamba Tofaş Basketbol Okulu. Basketbolda marka haline gelmiş ve altyapıya önem veren Tofaş Spor kulübünün altyapı faaliyetleri çalışmalarına Samsun’un Çarşamba ilçesindeki Mustafa Dağıstanlı spor salonunda başladık” dedi.
TECRÜBELERİNİ TOFAŞ SPOR OKULUNDAKİ ÖĞRENCİLERİNE AKTARIYOR
Yıllarını altyapıya vermiş olan deneyimli Antrenörü Mustafa Berberoğlu Çarşamba Tofaş Basketbol spor okuluna Antrenör olarak göreve getirdi. Daha önce yaklaşık 10 yıl Basketbol Federasyonu adına spor okulu yapan Mustafa Berberoğlu bilgi ve tecrübelerini Tofaş spor okulundaki öğrencilerine aktarıyor. Çarşamba Tofaş Basketbol okulunda Mustafa Berberoğlu’nun yanı sıra yardımcı Antrenörlerden Mert Kırbıyık ve Pınar Berberoğlu da çalışmaktadır.  Çarşamba Tofaş basketbol okulunda eğitim alan sporcular aynı zamanda Çarşamba Gençlik Spor Kulübü ve Çarşamba Anadolu Lisesi Spor kulübünde yerel ligde maçlara çıkmaktadır. Tofaş Sporun Spor okullarına tanıdığı imkânlar ise yetenekli sporcuların Tofaş Sporda oynama imkânı sağlaması ve Bursa Mustafa Koç tesislerinde 4 günlük kamp imkanı sağlanacak.
2 1BERBEROĞLU,‘ÇARŞAMBAYA GETİRMEKTEN MUTLU VE GURURLUYUZ’
Yıllardır Çarşambada basketbola emek verdik. Bu emeğimizin karşılığını yetiştirdiğimiz sporcuların başarılarıyla taçlandırdıklarını vurgulayan Antrenör Mustafa Berberoğlu, “10 yıla yakın bir süre Basketbol Federasyonu alt yapı spor okulunda çalıştıktan sonra seviyeyi bir adım daha yukarıya taşıyarak Tofaş Spor okulundan yetki alarak, Çarşamba Tofaş Basketbol Okulunu açtık. Çalışmalarımız Hafta içi saat 18.00 dan sonra yapmaktayız. Büyük bir markayı Çarşambaya getirmekten mutlu ve gururluyuz. Amacımız ilçemizde altyapı olarak daima üst sıralarda yer almaya devam etmektir. Bunun için yardımcı Antrenörlerimizle gerek spor okulu gerekse kulüplü olarak hız kesmeden çalışıyoruz.  Bu sezon pilot bir çalışmaya başladık. Okullara basketbolu yaymak ve okul takımlarını oluşturmak için bu sezon Şehit Nuri Pamir İlkokulunda bir gurup öğrenci ile özel gurup olarak çalışmaya başladık. Amacımız küçük yaşta çocuklarımıza basketbolu öğretmek ve ileriye yönelik kalifiye basketbolcu yetiştirmek. Bu projeyi önümüzdeki sezon başka okullarda da sürdürmek istiyoruz.  Tofaş basketbol Okulu ailesine katılmak isteyen velilerimizi antrenmanlarımıza bekliyoruz” diye konuştu.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum