ÇARŞAMBA'DA YETEK TARAMASI YAPILDI

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı’nın ortaklaşa hayata geçirdiği “'Yeteneğini Keşfet’ sloganıyla başlatılan” Türkiye Sportif Yetenek Taraması ve Spora Yönlendirme Projesi’ kapsamınd

ÇARŞAMBA'DA YETEK TARAMASI YAPILDI
20 Mayıs 2018 - 19:28
Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı’nın ortaklaşa hayata geçirdiği “'Yeteneğini Keşfet’ sloganıyla başlatılan” Türkiye Sportif Yetenek Taraması ve Spora Yönlendirme Projesi’ kapsamında Çarşamba’da bulunan 3'üncü sınıftaki öğrencilerin yetenek taramasından geçirilerek. Çocukların çeşitli fiziksel özelliklerinin ölçümleri yapıldı.
YETENEKLİ SPORCULARIMIZ VAR
İlçe kaymakamı Mustafa Güney, ilçe Milli eğitim müdürü Mustafa Özdemir, Gençlik hizmetleri ve spor ilçe Müdürü İlkay Aydın’la birlikte istasyonları tek tek gezerek bilgi aldılar. İlkay Aydın,” projede yetenek gösteren çocuklar, Bu süreç sonrasında çocukların başarı yüzdesi ve yatkınlık değerleri kontrol edilerek Aralarından yetenekli olanlar Sporcu eğitim merkezleri, Türkiye Olimpik hazırlık merkezleri (TOHM), federasyonlar ve kulüplere yönlendirilecek. Böylece Türk Sporuna yeni yetenekler kazandırılacak, ayrıca ölçülen bu değerlere veliler e-devlet üzerinden ulaşabilecek” dedi.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum