ÇARŞAMBASPOR 'BAL'LANDI

Samsun Süper Amatör Ligi’nde averajla ikinci sırada bulunan Çarşambaspor sezonun son maçında evinde konuk ettiği Tekkeköyspor'u Victor'un attığı gollerle 3-0 mağlup ederek Bölgesel Amatör Lig’e yüksel

ÇARŞAMBASPOR 'BAL'LANDI
17 Nisan 2016 - 22:28
Samsun Süper Amatör Ligi’nde averajla ikinci sırada bulunan Çarşambaspor sezonun son maçında evinde konuk ettiği Tekkeköyspor'u Victor'un attığı gollerle 3-0 mağlup ederek Bölgesel Amatör Lig’e yükseldi.
YARIŞ SON BULDU

[gallery ids="48715,48716,48720,48718,48717,48719"]


Ligin son haftasına 64’er puanla giren Çarşambaspor ve Yolspor arasında kıyasıya süren şampiyonluk yarışı son maçı Yolspor’un berabere tamamlayıp Çarşambaspor’un kazanması ile şampiyon ikili averaja kalmadan belli oldu. Dün saat 14.30’da başlayan karşılaşmalarda Çarşambaspor sahasında Tekkeköyspor ile karşılaşırken Atakum Stadı’nda Atakum Belediyespor ile Yolspor karşılaştı. Çarşambaspor sahasında oynadığı karşılaşmayı 3-0 kazanarak Bölgesel Amatör Lig'e yükseldi.
VİCTOR HATTRİCK
Karşılaşmaya etkili başlayan Yeşil-Beyazlı ekip 30. dakikada Victor'un penaltı golü ile 1-0 öne geçti. Bu gol aynı zamanda ilk yarının da sonucu oldu. İkinci yarıya skor avantajı ile başlayan Çarşambaspor rakibini baskı altına almaya başladı. Maçın 60. dakikasında Victor ile farkı ikiye çıkaran ev sahibi ekipte Victor 67'de üçüncü golünü atarak hattrick yaptı. Oyunun ve skor kontrolünü elinde bulunduran Yeşil-Beyazlı ekip sahadan 3-0'lık net skorla galip ayrılarak Bölgesel Amatör Lig'e çıktı.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum