Çarşambaspor Ufuk Sarı İle Anlaştı

Çarşambaspor’un Yönetim Kurulu Başkanı Özkan Yıldırım, “Takımızın yeni Teknik Direktörü Ufuk Sarı olmuştur. Hep birlikte büyük başarıların altına imzamızı atacağımıza inanıyorum” dedi.

Çarşambaspor Ufuk Sarı İle Anlaştı
30 Eylül 2021 - 11:12
Yeni Hocamız Hayırlı Olsun
Teknik Direktör Ufuk Sarı ile karşılıklı görüşerek her konuda anlaştıklarını belirten Çarşambaspor’un Yönetim Kurulu Başkanı Özkan Yıldırım, “ Yeni Teknik Direktörümüz Ufuk Sarı bugünden itibaren takıla birlikte idmana çıkacak. Spor camiamıza hocamız hayırlı olsun” diye konuştu.
Büyük Bir Camia Geldim
İmza töreninden sonara açıklama yapan Çarşambaspor’un yeni Teknik Direktörü Ufuk Sarı, “Geçmişi başarılarla dolu olan bir takımda hoca olarak görev yapmam benim için önemlidir. Bana güvenen başta kulüp Başkanımınız Sayın Özkan Yıldırım ile Yönetim Kuruluna karşı görevimi yerine getireceğime inanıyorum” şeklinde konuştu.
Ufuk Sarı’nın Kariyerleri
Çarşambaspor Teknik Direktörlük görevine getirilen Ufuk Sarı, 3 Aralık 1967 Ordu doğumlu. Zonguldakspor, Uşakspor, Tokatspor, Kızılcahamamspor, Yeni Malatyaspor, Ankara Demirspor, Yeni Amasyaspor, Ankaragücü, Çubukspor ve son olarak Arhavispor'da teknik direktörlük görevini üstlenen Teknik Hoca, son takımı olan Arhavispor'da 11 maçta 4 galibiyet, 3 beraberlik, 4 mağlubiyet elde etti.
Köksal ÖNER
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum