ÇARŞAMBASPOR'DA TURAN BİLGİN DÖNEMİ

Bölgesel Amatör Ligde mücadele edecek olan Çarşambaspor Kulübü’nün bugün yapılan olağanüstü genel kurulunda başkanlığa Dr

ÇARŞAMBASPOR'DA TURAN BİLGİN DÖNEMİ
30 Haziran 2016 - 19:37
1Bölgesel Amatör Ligde mücadele edecek olan Çarşambaspor Kulübü’nün bugün yapılan olağanüstü genel kurulunda başkanlığa Dr. Turan Bilgin getirildi.
Adapark Çarşambaspor Tesisleri’nde yapılan olağanüstü genel kurulda Süper Amatör Ligden Bölgesel Amatör Lige yükselen Çarşambaspor’un yeni yönetimi belirlendi. Tek liste ile seçime giren Çarşamba Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Turan Bilgin, Çarşambaspor’un yeni başkanı oldu. Gizli oy açık tasnif usulüne göre gerçekleşen seçimde oy çokluğuna göre Dr. Turan Bilgin başkanlığındaki yeni yönetim belirlendi.
7- Boş kalıp haberYENİ BAŞKAN BİLGİN, ‘ÇARŞAMBASPOR’A YAKIŞIR ŞEKİLDE GÖREV YAPACAĞIZ
Çarşamba İlçesine ve Çarşambaspor’a yakışır şekilde görev yapmayı amaçladıklarını ifade eden Dr. Turan Bilgin, “Bugün yapılan olağanüstü genel kurul ile belirlediğimiz yeni yönetim Çarşambaspor camiasına hayırlı olsun” dedi. Hasan Gümüş başta olmak üzere eski yönetime teşekkür eden Bilgin, “Cumhuriyet ile yaşıt olan Çarşambaspor Kulübümüzün tarihi başarılarla doludur. Çarşambaspor, 1984 yılında profesyonel 3. Lige çıkıp yıllarca şimdiki adıyla 2. Ligde başarılı sezonlar geçirmiş, ligi domine etmiş köklü bir kulüptür. Bölgemizde coğrafyamızda her zaman itibar görmüş, ismiyle geçmişiyle tarihiyle yeni neslin hatırlayamayacağı ama bizim yaşlardaki hemşehrilerimizin muhabbetle ve hasretle hatırladığı bir kulüp olarak tarihte şimdiki yerini almıştır. Bu bir bayrak yarışıdır. 2016 – 2017 futbol sezonunda sizlerin üyelerin teveccühüyle bugün yapılan olağanüstü kongremizde Başkanlık görevini Allah bizlere nasip etti. Yüce mevlam mahcup etmesin. Sizlerin, taraftarın, bürokrasinin ve halkımızın desteğiyle bu işin üstesinden alnımızın akıyla geleceğimize inanıyoruz. Ayrıca Çarşamba İlçesi muhafaza edilmesi gereken geleneği ve tarihiyle, ülke çapında Çarşambalıyım ya da Çarşambalıyız kelimelerini gururla söylettiren bir ilçedir. Sonuçlar, şehrimize hayırlı olsun” şeklinde konuştu.
2ÇARŞAMBASPOR’UN YENİ YÖNETİMİ
Çarşambaspor’un yeni yönetimi şu şekilde oluştu: Turan Bilgin, Fahri Dalgıç, Seyfi Cebeci, Tevfik Çubukçu, İbrahim Gündüzoğlu, Selim Sağlam, Ahmet Fermancı, Necati Tozmaz, Mustafa Tercuman.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum