ÇERKES DERNEĞİ'NDEN UNUTULMAYACAK HALUJ GECESİ

Samsun Çerkes Derneği tarfından, Atakum Belediyesi Kültür ve Eğlence Merkezi Salonunda düzenlenen Haluj Gecesi büyük bir katilim ile geçekleştirildi

ÇERKES DERNEĞİ'NDEN UNUTULMAYACAK HALUJ GECESİ
23 Ocak 2016 - 23:48
Samsun Çerkes Derneği tarfından, Atakum Belediyesi Kültür ve Eğlence Merkezi Salonunda düzenlenen Haluj Gecesi büyük bir katilim ile geçekleştirildi. Gecede yönetim kurulu Başkanı İsmail Sedat Uygun, "Sizlerle yeniden bir araya gelmenin mutluğunu yaşıyorum. Biz büyük bir aileyiz" dedi.
Atakum Belediyesi Kültür ve Eğlence Merkezi Salonunda düzenlenen Haluj Gecelerinden birisine daha unutulmayacak bir organizasyona imza atan Samsun Çerkes Derneği Yönetim Kurulu  Başkanı İsmail Sedat Uygun geleneksel hale getirdikleri Haluj Gecelerinin birisine daha gerçekleştirdiklerini  bunun gibi güzel etkinliklerde birlikte olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

[gallery ids="43151,43152,43153"]
DERNEK HAKKINDA BİLGİLER VERİLDİ
Samsun Çerkes Derneği geleneksel olarak düzenlediği Haluj Gecelerinden birini daha üyelerinin yoğun ilgisiyle gerçekleştirdi. Derneğin faaliyetleri ve etkinlikleri hakkında bilgi veren Samsun Çerkes Derneği Yönetim Kurulu  Başkanı  İsmail Sedat Uygun," Yoğun bir ilgi ile bu güzel ortamda, geleneksel hale getirdiğimiz Haluj Gecesinde bizleri yalnız bırakmayan çok değerli davetlilerimize ve emeği geçenlere yönetim kurulu arkadaşlarımızın adına teşekkür ediyorum" diye konuştu. Ayrıca gecede katılımcılar ikram edilen sıcacık haluja ve ortamı ısıtan düğüne resmen doydu. Ayrıca gecede yapılan sürpriz oyunlar, çekilişler ve açık artırmalarla hoşça vakit geçirilirdi. Gecede organizasyon gücünü bir kez daha ispatlayan Samsun Çerkes Derneği yönetim kurulu aynı görevi 21 Mayıs’da da yineleyeceklerinin sinyallerini verdi.

[gallery ids="43158,43159,43160,43157,43156,43155"]
GECEYE DERNEK BAŞKANLARI DA KATIDI
Atakum Belediyesi Kültür ve Eğlence Merkezi Salonunda düzenlenen programa Samsun Birleşik Kafkasya Derneği Başkanı Orhan Doğbay, Samsun Adige Kültür Derneği Başkanı Abdülkadir Yılmaz  Samsun Çerkes Derneğinin eski başkanlarından, Eyüp Baloğlu, Servet Yıldız ve Sahin Konuş ile dernek üyeleri katıldı.
Köksal  ÖNER

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum