ÇETİN, ÇALIŞMALARI HAKKINDA ŞAHİN'E BİLGİ SUNDU

Karayolları 7

ÇETİN, ÇALIŞMALARI HAKKINDA ŞAHİN'E BİLGİ SUNDU
26 Ocak 2016 - 15:41
Karayolları 7. Bölge Müdürü Mehmet Çetin, Valimiz İbrahim Şahin’i makamında ziyaret etti.
Ziyarette Karayolları 7. Bölge Müdürü Mehmet Çetin tarafından Karayolları 7. Bölge Müdürlüğü'nün ilimizde ve bölgemizde yaptığı çalışmalar hakkında Vali İbrahim Şahin’e bilgi bunuldu.
Vali Şahin ziyarette yaptığı açıklamasında, ''Bölgemizde Cuma günü başlayan yoğun kar yağışı Samsun il merkezi ve ilçelerimizin büyük bir kısmında etkili oldu. Meteoroloji Bölge Müdürlüğümüzden aldığımız verilere göre kar yağışı yarın öğlen saatlerine kadar aralıklı olarak devam edecektir. Karayolları 7. Bölge Müdürlüğümüzün ilimiz sınırları içerisindeki sorumluluk bölgesindeki karayollarında şu an itibari ile kardan kapalı yol bulunmamaktadır. Bölge Müdürlüğümüz ekipleri tarafından buzlanma ile ilgili mücadele çalışmaları yoğun bir şekilde devam etmektedir.
Karayolları Bölge Müdürlüğümüzün yaptığı karla ve buzlanma ile mücadele çalışmalarında, bölge müdürlüğümüzün sorumluluk sahasında olup kar yağışının etkili olmadığı illerden karla mücadelede gerekli olan araçlar ilimize getirilerek, çalışmalara katkı sağlatılmıştır.
Ben havanın soğuması ile birlikte kar yağışları ve buzlanma tehlikesinin bir arada yaşandığı bu günlerde, trafiğe çıkacak sürücülerimizden çok daha dikkatli olmalarını istiyorum.
Son günlerde ilimizde meydana gelen aşırı kar yağışına bağlı gelişmeler, Afet ve Acil Durum Yönetim Merkezi (AFAD) tarafından anlık olarak değerlendirilip, eş güdüm içerisinde hızlıca çözüme kavuşturulmaya çalışılmaktadır” dedi.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum