Çetinkaya Yakakent'ten mesajı verdi

YENİ ANAYASA İÇİN MİLLETVEKİLİ SAYISI ÖNEMLİ AK Parti 3

Çetinkaya Yakakent'ten mesajı verdi
31 Aralık 2014 - 18:02
YENİ ANAYASA İÇİN MİLLETVEKİLİ SAYISI ÖNEMLİ

AK Parti 3. Dönem İl Başkanı ve 5. Dönem İl Başkan adayı Osman Çetinkaya,  AK Parti Hükümetinin 2015’te yeni bir Anayasa yapmakta kararlı olduğunu belirterek 2015 Haziran ayında yapılacak olan genel seçimlerde elde edilecek çoğunluğun ve meclis aritmetiğinin önemine değindi.

AK Parti 3. Dönem İl Başkanı ve 5. Dönem İl Başkan adayı Osman Çetinkaya,  Yaklaşmakta olan Ak Parti 5,Olağan Kongresi öncesi yapılan ilçe kongreleri sonucunda AK Parti Yakakent İlçe Başkanlığına seçilen Sefer Tek’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Çetinkaya ziyarette, Türkiye’nin ihtiyacı olan yeni Anayasa konusunda düşüncelerini açıkladı.

YENİ TÜRKİYE İÇİN ANAYASA ÖNEMLİ

AK Parti’nin eski Türkiye'ye dair ne varsa onları bir tarafa bırakıp, yeni Türkiye'nin inşası ve ihyası için yapılması gerekenleri adım adım yapmaya başladığını belirten Çetinkaya, yeni Türkiye için yeni Anayasa’nın önemli olduğunu kaydetti..

Osman Çetinkaya, Türkiye’nin 2015 yılından ciddi beklentileri olduğunu ifade ederek, şöyle konuştu;

"Yeni Türkiye'nin inşası ve ihyası adına, milletin iradesinin karşısında ne varsa bütün bunları bertaraf etmek adına, gerçek manada egemenliğin millete ait olduğunun tesisi ve tescili anlamında, mutlak surette millete ait olan kapsayıcı, kucaklayıcı yepyeni bir Anayasa'ya ihtiyacımız var. Bütün bu kazanımların muhafazası, bugüne kadar AK Parti iktidarında her alanda yapılan hamlelerin millet adına muhafazası ve bunun üzerine çok daha yenilerinin eklenmesi adına yeni Anayasa'yı önemsiyoruz. İnanıyorum ki millet 2015 seçimlerinde Anayasa’nın önünde engel çıkartan muhalefeti cezalandıracak ve AK Parti'ye, yeni Anayasa yapma noktasında gerekli olan sayısal çoğunluğu verecektir. Bu millet için olmazsa olmazdır."

 

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum