ÇEVİK KUVVETTE TAZİYE AKINI

Geçtiğimiz günlerde Beşiktaş - Bursaspor maçından sonra, orada görev yapan polislerimize yönelik alçakça terör saldırısı sonrası Samsunlular, İl Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü’ne yöneli

ÇEVİK KUVVETTE TAZİYE AKINI
20 Aralık 2016 - 01:24
7-bos-kalip-haberGeçtiğimiz günlerde Beşiktaş - Bursaspor maçından sonra, orada görev yapan polislerimize yönelik alçakça terör saldırısı sonrası Samsunlular, İl Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü’ne yönelik taziye ziyaretlerini sürdürüyor.
Beşiktaş-Bursaspor maçından sonra, orada görev yapan polislerimize yönelik alçakça terör saldırısı sonrası şehit olan 37 polisimiz için duyarlı vatandaşlarımız tarafından, Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü’ne taziye ziyareti akını.
ZİYARETÇİ AKINI SÜRÜYOR
Haber AKS Televizyonunda “Taraftarın Sesi” programının Moderatörü Selamet Atlı ve yorumcusu Hüseyin Karataş, Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Nuran Akça, öğretmenler ve öğrenciler ile Samsun Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Şube Müdürü Ali Kukuş ve personeli Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü’ne taziye bulundu.
1HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM
Samsun halkının duyarlığından memnun kaldığını dile getiren Çevik Kuvvet Şube Müdürü Musa Bozkurt , ”37 Polisimizin şehit olduğu günden bu yana Çevik Kuvvet Şube Müdürümüze taziye ziyaretleri sürüyor. Şehit polisimizin ailelerinin adına sizlere ve diğer ziyaretçilerimize acılarımızı paylaştığınız için hepinize teşekkür ediyorum. Bu birlik beraberliğimiz devam ettikçe, bu hainler şehit kanı ile sulanan vatanımızda asla emellerine ulaşmayacaklardır” dedi.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum