ÇEYREK FİNAL KURALARI ÇEKİLDİ…

ZİRT TÜRKİYE KUPASI KURALARI  ÇEKİLDİ 2014-2015 Sezonu Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek ve Yarı Final kuraları Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesislerinde çekildi

ÇEYREK FİNAL KURALARI ÇEKİLDİ…
17 Şubat 2015 - 14:23
ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI KURALARI  ÇEKİLDİ

2014-2015 Sezonu Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek ve Yarı Final kuraları Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesislerinde çekildi.

Kura Çekimine Türkiye Futbol Federasyonu 2. Başkanvekili ve İcra Kurulu Üyesi Arif Koşar, TFF Genel Sekreter Vekili Özcan Şepik, TFF Maç Planlama Müdürü Besim Yalçın ile Fenerbahçe, Galatasaray, Medicana Sivasspor, Bursaspor, Gençlerbirliği, Mersin İdmanyurdu, Kayserispor ve Manisaspor kulüplerinin temsilcileri katıldı.

ÇEYREK FİNAL EŞLEŞMELERİ: 
Kayserispor - Medicana Sivasspor
Mersin İdman Yurdu - Fenerbahçe
Bursaspor - Gençlerbirliği
Galatasaray - Manisaspor

YARI FİNAL EŞLEŞMELERİ:
Kayserispor - Medicana Sivasspor maçının galibi ile  Galatasaray - Manisaspor maçının galibi, Bursaspor - Gençlerbirliği  maçının galibi ile  Mersin İdman Yurdu - Fenerbahçe maçının galibi oynayacak.

Çift maç eleme usulüne göre oynanacak Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final karşılaşmaları 3, 4, 5 Mart ve 7, 8, 9 Nisan tarihlerinde, Yarı Final karşılaşmaları ise 28, 29, 30 Nisan ve 19, 20, 21 Mayıs tarihlerinde oynanacak.

 

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum