Cezaevi İçin Çalışmalar Başladı…

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, “İlçemizde Adalet Bakanlığı tarafından yapılacak olan cezaevi için halihazır harita işleri yapıldı" dedi

Cezaevi İçin Çalışmalar Başladı…
15 Ağustos 2016 - 18:05
7- Boş kalıp haber

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, “İlçemizde Adalet Bakanlığı tarafından yapılacak olan cezaevi için halihazır harita işleri yapıldı" dedi.
Kavak'ta istihdam sorununa yönelik ciddi çalışmaların yanı sıra cezaevinin de yapılacak olması ilçe halkının yüzünü güldürdü. Adalet Bakanlığı tarafından yapılacak olan cezaevinin 2 bin kişi kapasiteli açık cezaevi olacağını söyleyen Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu "İlçemizde ciddi anlamda istihdama yönelik çalışmalarımız var. İlçemize vatandaşlarımızın çalışabileceği iş sahaları kazandırmak için tüm girişimlerimizi sürdürüyoruz. Tüm kadastro işleri tamamlandı. En kısa sürede ilçemizde inşaat çalışmaları başlayacaktır" dedi.
KAVAK'IN BÜYÜMESİ İLE ALAKALI NE KADAR ARGÜMAN VARSA KULLANACAĞIZ
 1980’lerde nüfusu 40.000’lerde olan Kavak bugün 20.000’lerde yani Kavak göç vermiş. Bu tür yerler yani bacasız fabrikaların ilçeye katkısı büyük olacağını vurgulayan Başkan Sarıcaoğlu, "Adalet bakanlığımıza arazi tahsis ettik. 1.000 kişilik kapalı, 500 kişilik kadın ve 500 kişilikte çocuk olmak üzere toplamda 2000 kişilik olacak. Buraya cezaevi gelmesi demek bir Kavak daha demek. İlçemizi daha da büyüteceği için önemsiyoruz yoksa gönül ister ki cezaevleri olmasın, cezaevlerine ihtiyaç duyulmasın buralar hep eğitim yerleri olsun ama buna da ihtiyaç varsa Kavak'ın gelişimi için buda gerekliyse biz o argümanı da kullanmak zorundayız" diye konuştu.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

 

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum