CHEETOS HEYECANI ÇARŞAMBA DA BAŞLIYOR!

Çarşamba Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü İlkay Aydın," Türkiye’de atletizm alanında çocuklara yönelik olarak düzenlenen geniş kapsamlı spor etkinliği “Cheetos Türkiye’nin En Hızlısı “ yarışması

CHEETOS HEYECANI ÇARŞAMBA DA BAŞLIYOR!
23 Mayıs 2016 - 16:57
Çarşamba Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü İlkay Aydın," Türkiye’de atletizm alanında çocuklara yönelik olarak düzenlenen geniş kapsamlı spor etkinliği “Cheetos Türkiye’nin En Hızlısı “ yarışmasının bölge finalleri heyecanı İlçemiz stadyumu atletizm pistinde bugün başlıyor “dedi.
KATILIMCILARA DA ÇEŞİTLİ HEDİYELER DAĞITILACAK

[gallery ids="51135"]


İlköğretim çağındaki çocukların sporla tanışmasını ve ülkemizi uluslararası düzeyde temsil edecek sporcuların yetişmesini amaçlayan etkinliğinin içinde bolca, spor, sağlıklı yaşam ve enerji gibi heyecanın yerini aldığını belirten Müdür Aydın, "Bugün Saat:10.00 da başlayacak program da, yarışacak olan çocuklar için de eğlence istasyonlar yerini alıyor. Parkurda yetişkin eğiticiler, çocuklara eşlik edecek ve eğlendirecek. Katılımcılara da çeşitli hediyeler dağıtılacak. İlçe Müdürlüğü olarak tüm okulları etkinliğe katılmaya davet ediyoruz ve yarışacak olan sporcularımıza başarılar dileriz" diye konuştu.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum