CHP de beklenmeyen gelişme!

Cumhuriyet Halk Partisi merkez karar ve yönetim kurulu nihai kararını verdi

CHP de beklenmeyen gelişme!
16 Mart 2015 - 21:04
Cumhuriyet Halk Partisi merkez karar ve yönetim kurulu nihai kararını verdi. Bu karara göre 1 kontenjan diğer milletvekili aday adayları kurayla belirlenecek.

Cumhuriyet Halk Partisi genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu gecen ay düzenlediği basın toplantısıyla üç büyük şehir dışında tüm illerde adayların merkez yoklaması ile belirleneceğini belirtmesi üzerine Trabzon il örgütü başkan Güzide Uzun başkanlığında Ankara’ya tam bir çıkartma düzenleyip hâkim gözetiminde ön seçim yapılmasını istediler. Genel başkan yardımcısı Çetin Bingöl ile görüşüp geri döndüler. Konuyu bir kez merkez karar yönetim kuruluna getiren Genel Başkan yardımcısı Bingöl,  bugün toplanan merkez kararda beklenen açıklama gerçekleşti.

Merkez karar ve yönetim kurulu Trabzon milletvekilleri sıralamasında 1 sıranın mevcut milletvekili volkan Canalioğlu’nun konulduğunu geri kalan sıralamanın da ön seçimde belirleneceğine ilişkin karar aldı. Şimdi gözler yeniden il örgütüne çevrildi. Trabzon il örgütünün takınacağı tavır merak konusu olurken bazı milletvekili aday adaylarının böyle bir ön seçime girmeyeceği haberleri siyasi kulislerde dolaşmakta.

Kaynak Medya 061

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum