CHP İL BAŞKANI AKCAGÖZ'DEN KINAMA

CHP Samsun İl Başkanı Av

CHP İL BAŞKANI AKCAGÖZ'DEN KINAMA
27 Mart 2016 - 17:31
CHP Samsun İl Başkanı Av. Tufan Akcagöz Düzce İl Başkanına yapılan saldırıyı kınadı.
CHP Düzce İl Başkanımız Zekeriya Tozan’a yapılan alçakça saldırıyı kınıyoruz.
Saldırıya uğrayan İl Başkanımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletirken, yapılan saldırının sıradan bir saldırı olmanın ötesinde “Siyasi bir saldırı ve CHP’yi siyasal şiddet ortamının unsuru gibi gösterme” algısı olarak düşündüğümüzü belirtmek isteriz.
Yapılan bu siyasi saldırının kameraya çekilmesi ve ‘’Düzce'de hain, ajan, vatana ihanet eden CHP İl Başkanını istemiyoruz' notuyla sosyal medya hesabından da paylaşılması, saldırının siyasi ve çok amaçlı bir saldırı olduğunun açık kanıtıdır. Amaçları yaşadıkları kente ve ülkeye daha da baskı, şiddet, korku; kısaca faşizmin unsurlarını yerleştirmeye çalışanların oyununa Cumhuriyet Halk Partisi  gelmeyecektir. CHP, bu oyunun bir parçası olmayacaktır.
Ancak, CHP’nin sağduyulu tavrı, kimseleri bu tip saldırılar yapma konusunda cesaretlendirmesin. Ülkeyi emperyalistlerin emellerinden koparan, iç ve dış düşmanlardan temizleyen bu ülkenin kurucu partisi Cumhuriyet Halk Partisi Türkiye’de bu siyasal saldırılara pabuç bırakmayacak kadar büyük bir siyasi yapıdır.
Düzce İl Başkanımız yalnız değildir. Saldırıyı kınıyoruz. Ülkeyi bu kutuplaşma ortamına sürükleyen siyasi iktidarı, aklıselime davet ediyoruz.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum