CHP İLKADIM SEÇİM ÇALIŞMALARINA HIZ VERDİ

24 Haziran seçimlerine yaklaşık bir ay süre kalmasıyla birlikte siyasi partilerin çalışmaları da hız kazandı

CHP İLKADIM SEÇİM ÇALIŞMALARINA HIZ VERDİ
26 Mayıs 2018 - 21:12
24 Haziran seçimlerine yaklaşık bir ay süre kalmasıyla birlikte siyasi partilerin çalışmaları da hız kazandı. CHP İlkadım İlçe Başkanı Fatih Türkel, Kadın Kolları İlçe Başkanı Suna Ceylan ve yönetim kurulu üyeleri bugün Unkapanı Mahallesinde pazarcıları ve esnafı ziyaret etti.
HALKIMIZ KENDİSİNİ UNUTANLARI 24 HAZİRANDA UNUTACAKTIR
Unkapanı Mahallesinde yapılan ziyaretleri değerlendiren İlçe Başkanı Fatih Türkel: “ AKP’nin aksine biz bulvar üstündeki mahallelerimizi unutmadık. Erken seçim kararından önce her gün uğradığımız, yaşadığımız bu mahallelere şimdi seçim vesilesiyle geliyoruz ve büyük bir kararlılık görüyoruz. Unkapanı Mahallesi başta olmak üzere bulvar üstü diye tabir ettiğimiz mahallelerde yaşayan seçmenlerimiz, başta Yusuf Ziya Yılmaz olmak üzere kendilerini unutan AKP adaylarına sandıkta gereken cevabı verecekler, seçmenler sandıkta AKP’yi unutacaklar” dedi.
YOĞUN İLGİ GÖRÜYORUZ
Pazar ziyaretini değerlendiren CHP İlkadım Kadın Kolları Başkanı Suna Ceylan: “Önceki seçimlere göre daha fazla ilgi görüyoruz özellikle dar gelirli ve esnaflar Muharrem İnce’yi ilgiyle ve umutla takip ediyorlar” dedi. CHP’lilerle dertleşen mahalleliler sebze ve meyve fiyatlarının el yaktığını, birkaç ay öncesinde 20-30 liraya ihtiyaçlarını giderebilirken şimdi 50 liradan aşağıya mutfak ihtiyacı gideremediklerini söylediler. Pazarcılar ise vatandaşları mağdur etmemek için fiyatları yükseltmediklerini ancak mazot fiyatlarının sürekli artması ve vergi yükü nedeniyle kazandıkları ile geçinemediklerinden dert yanıp bu soruna çözüm istediler.
FINDIK TABAN FİYATI 15 TL, MAZOT 3 TL OLACAK
Vatandaşlarla sohbet eden ilçe yöneticileri 24 Haziran’ın milat olduğunu, Muharrem İnce’nin seçilmesi halinde, Ağustos ayında fındık taban fiyatının 15 TL olacağını ve mazotun da üreten çiftçiye 3 TL’den satılacağını söylediler. Vatandaşın ekonomik darlıktan kurtulmasının tek yolunun da iktidarın değişmesinden geçtiğini vatandaşlara ifade ettiler.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum