CHP İLKADIM'I KARIŞ KARIŞ GEZİYOR

Erken seçim kararının ardından milletvekili listelerinin de belirlenmesi ile siyaset hız kazandı

CHP İLKADIM'I KARIŞ KARIŞ GEZİYOR
02 Haziran 2018 - 13:51
Erken seçim kararının ardından milletvekili listelerinin de belirlenmesi ile siyaset hız kazandı. CHP İlkadım İlçe Örgütü seçim çalışmaları kapsamında Adalet ve Fevzi Çakmak Mahallelerinde ziyaretlerde bulundu. İlçe örgütünün ziyaretine milletvekili adayı Op. Dr. Murat Çan da eşlik etti.
VATANDAŞIMIZ BORÇ ALTINDA EZİLİYOR
Ziyaretlerde herkesle tek tek iletişim kuran İlçe Başkanı Fatih Türkel “Esnafa sarılsak piyasadan dertli, emekliye sarılsak geçim kaygısından yakınıyor. 16 yıllık iktidar artık vatandaşın refahını sağlayamıyor. Vatandaşın sırtındaki yük taşınamaz hale geldi vatandaş borç altında eziliyor.” Dedi. Seçim bildirgelerinde özellikle ekonomiye ağırlık verdiklerini söyleyen Fatih Türkel,  “Kurtuluşun yolu, refahın yolu, ekonominin kötü gidişatının çaresi CHP’dir” dedi.
İKTİDAR RÜZGÂRI ESİYOR
İlkadım ilçe örgütü ile çalışmalara katılan Op. Dr. Murat Çan girdiği her dükkân ve kahvede vatandaş tarafından samimiyetle karşılandı. İlgiden memnun olduğunu belirten Çan “ Sokakta rüzgârı hissediyoruz. Korku dağları yıkıldı, büyü bozuldu. Vatandaşımız Muharrem İnce’den ve CHP’den hiç olmadığı kadar umutlu ve sokakta hissettiğimiz bu rüzgâr ve umut bizi daha çok çalışmaya teşvik ediyor. İnanıyoruz ve 24 Haziranda biz kazanacağız” dedi.
CHP heyeti güzergâh üzerindeki tüm esnafı ziyaret edip broşür dağıtımının ardından bugünkü çalışmayı sonlandırdı.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum