CHP SAMSUN'DA ÇALIŞTI…

CHP Çanakkale Milletvekili ve TBMM Anayasa Komisyonu Üyesi Muharrem Erkek ve CHP Parti Meclisi Üyesi Sevda Erdan Kılıç, CHP Samsun İl Örgütü’nü ziyaret ettiler

CHP SAMSUN'DA ÇALIŞTI…
30 Mart 2016 - 18:16
CHP Çanakkale Milletvekili ve TBMM Anayasa Komisyonu Üyesi Muharrem Erkek ve CHP Parti Meclisi Üyesi Sevda Erdan Kılıç, CHP Samsun İl Örgütü’nü ziyaret ettiler. CHP Genel Merkezi’nin verdiği görev doğrultusunda çalışma yapmak üzere Samsun’a gelen Muharrem Erkek ve Sevda Erdan Kılıç, CHP Samsun İl Başkanı Av. Tufan Akcagöz ve partililer tarafından karşılandı.
CHP İl binasında bir süre özel toplantı gerçekleştirdikten sonra, Türkiye Mimarlar ve Mühendisler Odası Samsun Şubesi Başkanları ile toplantı yapan yetkililer, akabinde Samsun Kamu Emekçileri Sendikası temsilcileri ile bir araya geldi.
Sendikaların baskı grupları içindeki etkin rolüne dikkat çeken CHP İl Başkanı Tufan Akcagöz, "Demokrasi, belli zaman aralıklarıyla sandığa gitmekten ibaret değildir. Demokrasi, katılımcılık demektir. Kesk'e bağlı sendikalar  bu görevi layıkıyla yapıyorlar" dedi.
CHP İlçe Başkanları ile de bir toplantı gerçekleştiren Muharrem Erkek ve Sevda Erdan Kılıç Samsun’dan ayrıldılar.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum