CHP'DEN EMNİYET MÜDÜRÜ YAVUZ'A TAZİYE ZİYARETİ

CHP Samsun İl Başkanı Av

CHP'DEN EMNİYET MÜDÜRÜ YAVUZ'A TAZİYE ZİYARETİ
14 Aralık 2016 - 15:02
received_1395263213818423CHP Samsun İl Başkanı Av. Tufan Akcagöz, İl yöneticileri Hatice Özer, Mustafa Güngör, Filiz Öztopal ve İl Kadın Kolları Başkanı Hatice Çakır'la birlikte, 10 Aralık günü birçok polis ve sivil vatandaşımızın ölümüyle sonuçlanan terör eylemi nedeniyle, Samsun Emniyet Müdürü Vedat Yavuz'u makamında ziyaret etti ve tüm emniyet camiasına taziyelerini iletti.
Terörün bir insanlık suçu olduğunu dile getiren Tufan Akcagöz, "Bunca yıldır terörle birlikte yaşıyoruz. Artık tek bir ölüme bile gönlümüz razı gelmiyor. Acımız büyük. Polisimize, askerimize, sivil vatandaşlarımıza yönelik bu saldırılardan yarar umanlara devlet gereken cevabı vermelidir. Anasından ayırdığınız her yavru için size bin defa lanet olsun. Terörden medet umanlara da lanet olsun. Devletin gücü tükenmez. Devlet, terör olaylarına müsaade etmez. Kendimizi bildik bileli teröre ve terörist eylemlere muhatabız. Bunlar artık son bulsun istiyoruz. Bir bomba patlıyor ve pırıl pırıl gençlerimiz ölüyor. Hayaller ölüyor, gençlerimizin geleceği ölüyor. Buna dayanacak takatimiz yoktur. Bir ateşin içindeyiz ve insanlarımız, onar onar ölüyor. Terörün sona ermesi için ne gerekiyorsa yapılmalı, ülkemiz bu beladan kurtarılmalıdır" dedi.
Samsun Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, CHP Samsun İl Başkanı Tufan Akcagöz'e, bu ziyaret için teşekkür ederek, "Şimdi birlik olma zamanıdır. İnsanlarımız şehit olurken, tek yürek olarak teröre ve teröriste cevap vermek zorundayız. Terörü ancak bu birliktelik bitirir. Tüm Cumhuriyet Halk Partisi camiasına teşekkür ediyorum" dedi.
şokhaber.net

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum