CHP'li Kadınlardan Lâdik Çıkartması

Cumhuriyet Halk Partisi Samsun İl Kadın Kolları Başkanı Elif Çakır ve beraberinde ki partili kadınlar Lâdik’e seçim çalışmasına gitti

CHP'li Kadınlardan Lâdik Çıkartması
13 Haziran 2018 - 14:11

Cumhuriyet Halk Partisi Samsun İl Kadın Kolları Başkanı Elif Çakır ve beraberinde ki partili kadınlar Lâdik’e seçim çalışmasına gitti. İlçe başkanı Necati Akdemir ve yönetim kurulu tarafından karşılanan Çakır ve partili kadınlar Lâdik’in birçok köyüne giderek Cumhuriyet Halk Partisinin seçim manifestosunu ve Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin seçim bildirgesini anlattılar.


Kadın Kolları Başkanı Çakır, "Lâdik’te değişimin rüzgârları esiyor Köylerde sıkmadık el, çalmadık kapı bırakmadık, bırakmayacağız. Köylümüz 16 yıllık AKP iktidarından bıkmış, bunalmış durumdalar bunu açıkça söylüyorlar. .Krediler yüzünden borç batağındalar, ektikleri ürünlerin para etmediğini ve Mazot fiyatının yüksekliğinden dert yanıyorlar. Bizde onlara bu sorunların tek çözümünün Cumhuriyet Halk Partisi ve Muharrem İnce'nin olduğunu anlatıyoruz. Gördük ki Lâdik köylüsü yaşadıkları bunca sorunun hesabını 24 Haziran da AKP'ye sandıkta soracak'' dedi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum