Çiftlik Caddesinde Çalışmalar Başladı

Samsun Büyükşehir Belediyesi, Çiftlik Caddesinde aydınlatma çalışmalarına başladı. Şehrin belirli noktalarında aydınlatma çalışmalarının devam edeceğini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, “Vatandaşlarımızın da talepleri doğrultusunda çalışmalarımıza şekil veriyoruz” dedi.

Çiftlik Caddesinde Çalışmalar Başladı
05 Eylül 2024 - 18:23 - Güncelleme: 05 Eylül 2024 - 18:35
Altyapıdan üstyapıya şehrin dört bir yanında çalışmalarını sürdüren Samsun Büyükşehir Belediyesi, aydınlatma çalışmalarıyla da Samsun’un gece silüetini güzelleştiriyor. Samsun genelinde aydınlatma çalışmalarına hız vereceklerinin altını çizen Başkan Doğan, Çiftlik Caddesindeki aydınlatma çalışmalarının başladığını duyurdu.
Büyükşehir Belediyesi’nin Samsun’un simgelerinden biri olan Çiftlik Caddesinde yürüttüğü aydınlatma çalışmaları kapsamında caddeye 53 adet aydınlatma direği dikilecek. Led armatürlerle hem kaldırımlar hem de tüm cadde aydınlatılacak. Bir hafta içinde tamamlanması planlanan çalışmaların ardından Çiftlik Caddesi yeni görünümüne kavuşacak.
Başkan Doğan şehrin sorunlarına neşter vuruyor
Samsun için çalışmaktan gurur duyduklarının altını çizen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, “Samsun’umuzun sorunlarını tek tek tespit edip çözüme kavuşturuyoruz. Aydınlatma noktasındaki eksikleri gideriyoruz. Çiftlik Caddesi de şehrimizin en önemli lokasyonlarından, şehrimizin hafızasını yansıtan mekanlardan birisi. Yaptığımız bu çalışmayla Çiftlik Caddemiz yeni görünümüne kavuşmuş olacak. Şehrimizin birçok noktasında da aydınlatma çalışmalarımız devam edecek. Samsun’umuzu dinleyerek hemşehrilerimizden de gelen talepler doğrultusunda şehrimizin genelinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz” diye konuştu.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum