ÇINARLIK GENÇLİĞİ, İFTAR GELENEĞİNİ BOZMADI

Samsun’un Çınarlık Mahallesi gençleri geleneksel olarak mahalle sakinlerine verdikleri iftar programını bu yıl da düzenleyerek geleneğini devam ettirdi

ÇINARLIK GENÇLİĞİ, İFTAR GELENEĞİNİ BOZMADI
04 Haziran 2018 - 13:20
Samsun’un Çınarlık Mahallesi gençleri geleneksel olarak mahalle sakinlerine verdikleri iftar programını bu yıl da düzenleyerek geleneğini devam ettirdi.
Samsun'un Çarşamba ilçesi Çınarlık Mahallesinde yaşayan gençler bu yıl düzenledikleri 4'üncü geleneksel iftar programıyla vatandaşları bir araya getirdi.
KATILIM YOĞUN OLDU
Çınarlık Mahallesi’nin gençleri mahallede birlik ve beraberliği sağlamak ve örf ile adetlerini devam ettirmek adına örnek olacak organizasyonlara imza atıyor. Mahalle gençleri bu yıl dördüncüsünü gerçekleştirdikleri iftar yemeği programını hayata geçirdi. 7'den 70'e yaklaşık bin kişinin biraraya geldiği iftar programında mahalle sakinleri ve gençler birlik ve beraberliğin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha göstermiş oldu. Programa çevre mahallelerden de vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.
YILLARCA DEVAM ETTİRMEK İSTİYORUZ
Çınarlık gençleri olarak dört yıl önce mahalle sakinlerini bir araya getirmeye karar verdiklerini belirten Bahri Bahtiyar Kement, “Biz yıllar önce arkadaşlarımızla biraraya gelip mahallemizde iftar yemeği düzenlemeye karar verdik. Burada çok güzel bir ortam olduğu için geleneksel hale getirelim dedik ve dört yıldır da arkadaşlarımızla birlikte bu iftar yemeğini düzenliyoruz. Bizim amacımız mahallemizdeki birlik ve beraberliği daha üst seviyelere çıkarmak. Buradaki kalabalığı ve beraberliği gördüğümüz vakit bizler mutlu oluyoruz. Elimizden geldiğince de bu iftar yemeğini uzun yıllar boyunca devam ettirmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum