ÇOBANOĞLU VE EŞİNİN ONURUNA VEDA YEMEĞİ

Vali İbrahim Şahin, Serra Otel’de emekliğe ayrılan Samsun Vali Yardımcısı Osman Nuri Çobanoğlu ve Eşi onuruna veda yemeği verdi

ÇOBANOĞLU VE EŞİNİN ONURUNA VEDA YEMEĞİ
09 Haziran 2016 - 18:25
Vali İbrahim Şahin, Serra Otel’de emekliğe ayrılan Samsun Vali Yardımcısı Osman Nuri Çobanoğlu ve Eşi onuruna veda yemeği verdi.
Vali İbrahim Şahin, emekliğe ayrılan Samsun Vali Yardımcısı Osman Nuri Çobanoğlu ve Eşi onuruna protokol üyelerinin katılımı ile bir veda yemeği verdi.1
GÖNLÜMÜN BİR KISMI SAMSUN’DA OLACAKTIR
Samsun Vali Yardımcısı Osman Nuri Çobanoğlu yemekte yaptığı konuşmasında, "İnsan yaşamının evreleri vardır. Her yeni evreye geçiş bir şeyleri başarmanın, bir şeyleri kazanmanın ifadesidir. Yaşam bu evrelerin oluşturduğu bir bütündür. Bu gün ben yeni bir evreye geçiyorum. Bir şeyleri bitirirken bir şeylere başlıyorum. Emekli oluyorum. Hepinize darısı başınıza diyorum. Çok şükür anlımızın akıyla ve sağlığımızla buralara ulaşabildik. O nedenle şükrediyorum. Her hüzün, her ayrılık insanın yüreğinde bir yara açar. Mesleğimden uygun bir zamanda güzel bir şekilde ayrılıyorum. Bizler Mülki İdare Amirleri görev yaptığımız yerleri hep sevdik. Yöresiyle, insanıyla, doğasıyla ve iklimiyle sevdik ve bunun karşılığını hep aldık. Her zaman gönlümün bir kısmı Samsun’da olacaktır. Ben, eşim, çocuğum Samsun’u çok sevdik, iyi ki, buraya gelmişiz dedik. Samsun bizim son göz ağrımızdır. Burada çok mutlu güzel günlerimiz oldu. Bu günde güzel anılarla buradan ayrılıyoruz.. Ben başta Sayın Valimize, mesai arkadaşlarıma ve dostlarıma bu güzel anılarla buradan ayrılmamı sağladıkları için teşekkür ediyorum. Bu akşam bu programa teşrif edip zaman ayırdığınız için ailem ve şahsım adına teşekkür ediyorum. Saygı ve sevgilerimi sunuyorum” dedi.
HAYIRLA YÂD EDİLECEĞİNİZ GÜZEL İŞLER YAPMAKTIR.
Vali İbrahim Şahin ise yaptığı konuşmasında, “Değerli Arkadaşlar; Genelde bu tarz ayrılıklar hep hüzün doludur. Ben vali olarak Osman Nuri Çobanoğlu gibi işini düzgün yapan, mütevazı, dürüst ve saygın arkadaşlarla çalışmaktan keyif alıyorum. Bir göreve atanırsınız, daha sonra o görevden ayrılıp başka bir göreve atanmak durumunda kalırsınız ve daha sonrasında da emekli olursunuz. İnsanlar ayrılırken bir hüzün yaşarlar. Önemli olan ayrılırken arkanızda sadaka-i cariye niteliğinde işler bırakmaktır. Hayırla yad edileceğiniz güzel işler yapmaktır. Mübarek Ramazan ayı içerisindeyiz. Hepinizin tutuğu oruçları Allah kabul etsin. Ramazanınız mübarek olsun. Bu akşam iftar yemeği ile veda yemeğini bir araya getirdik. Bu kadar güzel bir şehirde çalışıyor olmanın hazzını yaşayın. Burada görev yaptığınız süre içerisinde Samsun’u olabildiğince gezin, dolaşın ve bu şehri daha iyi tanıyın. Ben Osman Nuri Çobanoğlu’na bundan sonraki yaşamında başarılar diliyorum.  Devlete, millete ve vatana bu güne kadar yaptığı katkılar dolayısıyla şükranlarımı iletiyorum. Çok değerli eşleri ve çocuğu ile birlikte sağlıklı ve mutlu bir ömür diliyorum. Katılımlarınız dolayısıyla hepinize çok teşekkür ediyorum. Hepinizi sevgiyle ve saygıyla selamlıyorum” diye konuştu.
VALİ ŞAHİN VALİ YARDIMCISI ÇOBANOĞLU’NA ÇİNİ VAZO, EŞİNE DE ÇİÇEK HEDİYE ETTİ2
Konuşmaların ardından Vali İbrahim Şahin Samsun Vali Yardımcısı Osman Nuri Çobanoğlu’na çini vazo, eşine de çiçek hediye etti. Veda yemeğine ayrıca, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Şükrü Eken, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Cumhuriyet Başsavcısı Vekili Emrullah İskenderoğlu, Adalet Komisyonu Başkanı Kemal Alver ve Eşi, Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Mustafa Koçak ve Eşi, Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcısı Fahri Gülay, Vali Yardımcıları ve Eşleri, İlçe kaymakamları ve Eşleri, İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz ve Eşi, Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutanı  SG. Albay. Murat Özer ve Eşi, Samsun Valiliği Şube ve İl Müdürleri katıldı.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum