ÇOCUKLAR DAHA DUYARLI

Minikler Taşçı’ya söz verdi Geri kazanılabilir atıklarla ilgili çalışmalar yapan anaokulu öğrencileri, makamında ziyaret ettikleri Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’ya ‘sürekli geri dönüşüm’

ÇOCUKLAR DAHA DUYARLI
12 Aralık 2014 - 18:06
Minikler Taşçı’ya söz verdi

Geri kazanılabilir atıklarla ilgili çalışmalar yapan anaokulu öğrencileri, makamında ziyaret ettikleri Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’ya ‘sürekli geri dönüşüm’ sözü verdi.

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, özel bir anaokulunun öğrencilerini makamında ağırladı. Okullarında geri dönüşüm projesi üzerine çalışmalar yapan öğrencilerin ziyareti karşısında duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Taşçı ile minikler arasında neşeli anlar yaşandı.

‘ÇOCUKLAR DAHA DUYARLI’

Çalışmalarını anlatan miniklere geri dönüşümün öneminden bahseden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Geri dönüşüm projesi, doğal kaynaklarımızın korunması anlamında önemli bir çalışmadır. Gereksiz israfı önler, enerjinin elde edilmesini ve tasarrufu sağlamamıza imkan sunar. Çocuklarımız geri kazanım konusuna daha duyarlı. Evlerinde anne ve babalarını bu konuda uyarıyorlar. Ziyaretime gelen miniklerimizde aynı şekilde geri kazanım çalışmalarında bulunuyor, geleceğe daha duyarlı hazırlanıyorlar. Biz de Atakum Belediyesi olarak geri dönüşüm çalışmalarımızı hızla sürdürüyoruz" dedi.

SÖZ VERDİLER

Minik konuklarından geri dönüşüm çalışmalarını bırakmamalarını isteyen Başkan Taşçı’nın bu talebine öğrenciler hep bir ağızdan ‘söz’ diyerek karşılık verdi. Kendilerine sorulan sorulara verdikleri yanıtlarla yüz güldüren minikler ziyaretlerinin anısına kendilerine verilen kitap, defter ve kalemler için de teşekkür etti.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum