Çocuklardan, Kaymakam ve Jandarmaya Sevgi Yumağı

Samsun'un Salıpazarı ilçesinde meydana gelen sel felaketi sonrasında, ilçeye fındık hasadı için gelen mevsimlik tarım işçileri yerleşkesi, İlçe Kaymakamı Meriç Dinçer, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma

Çocuklardan, Kaymakam ve Jandarmaya Sevgi Yumağı
29 Ağustos 2019 - 12:40
Samsun'un Salıpazarı ilçesinde meydana gelen sel felaketi sonrasında, ilçeye fındık hasadı için gelen mevsimlik tarım işçileri yerleşkesi, İlçe Kaymakamı Meriç Dinçer, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Hakan Akça ve beraberinde Samsun İl Jandarma Komutanlığından gelen ekipler tarafından ziyaret edildi.
Salıpazarı İlçe Kaymakamı Meriç Dinçer ile jandarma ekipleri tarafından ziyarette tarım işçilerine dondurma ikram edildi, çocuklara balonlar ve oyuncaklar verildi, ayrıca Jandarma maketlerinin önünde çocukları ile birlikte resim çektiren aileleri mutlu olduklarını söyledi. İlçe Kaymakamı Meriç Dinçer ile jandarma ekipleri tarafından ziyarette tarım işçilerine dondurma ikram edildi, çocuklara balonlar ve oyuncaklar verildi, ayrıca Jandarma maketlerinin önünde çocukları ile birlikte resim çektiren aileleri mutlu olduklarını söyledi.
DEVLET OLARAK YANLARINDAYIZ
Selzedelerinin yanlarında olduklarını vurgulayan İlçe Kaymakamı Meriç Dinçer, "İlçemiz yakın zamanda sel felaketi atlatıldı. Üzüldük kayıplarımız var. Vatandaşlarımızın yanındayız. Felaketin izlerini silmeye ve yaralarımızı sarmaya başladık. Mevsimlik işçilerimizde geçmiş olsun diyoruz. Devletimiz güçlüdür ve vatandaşlarımıza ihtiyaçlar doğrultusunda her türlü desteği veriyoruz, Bu süreçte tüm kurumlarımız koordineli bir şekilde çalışmaktadır. İşçilerimizin sorunlarını dinlerken, taleplerini aldık. Gereği yapılmaktadır. Allah felaketlere karşı devletimizi milletimizi korusun, ayrıca ziyaretimizde çocuklarımızın sevinçlerini gözlerinden okuduk, Sevinçleri bizleri şu günlerde bir nebzede olsun bizleri tebessüm ettirdi" dedi.
Köksal ÖNER

[gallery ids="115033,115036,115034"]

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum