ÇOLUK ÇOCUK MEYDANLARDA

Atakum ve 19 Mayıs ilçelerinde demokrasi nöbeti tutan hemşehrileri ile bir araya AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, "15 Temmuz destanını yazan aziz milletimizi yürekten, kalpten selamlıyor, teş

ÇOLUK ÇOCUK MEYDANLARDA
19 Temmuz 2016 - 20:03
7- Boş kalıp haberAtakum ve 19 Mayıs ilçelerinde demokrasi nöbeti tutan hemşehrileri ile bir araya AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, "15 Temmuz destanını yazan aziz milletimizi yürekten, kalpten selamlıyor, teşekkür ediyorum. Böyle bir milletin, böyle kahraman bir milletin bir evladı, ferdi olmaktan büyük bir gurur duyuyorum" dedi.
7'den 77'ye Samsun ve İlçelerinde vatandaşlar meydanlardaki demokrasi nöbetlerine devam ediyor. Çoluk çocuk aileleri ile birlikte maydanlarda sabahlayan vatandaşların nasıl birlik ve beraberlik içinde 1kenetlendiğini tüm dünya da görmüş oldu.
15 Temmuz gecesi FETÖ terör örgütünün hainleri tarafından yapılmak istenilen darbe girişiminden bugüne kadar meydanları boş bırakmayan Samsunlular meydanlarda sabahlıyor. Gündüz işinde, akşam ise yine meydanları dolduran vatandaşlarla birlikte nöbet tutan AK Parti Samsun Milletvekili Köktaş, "15 Temmuz destanını yazan bu aziz milleti yürekten, kalpten selamlıyor, teşekkür ediyorum. Böyle bir milletin, böyle cesur, kahraman bir milletin bir evladı, ferdi olmaktan büyük bir gurur duyuyorum" diye konuştu.
Bu arada ilçe ziyaretlerini de sürdüren Milletvekili Köktaş, Atatum ve 19 Mayıs ilçelerinde demokrasi nöbeti tutan hemşehrileri ile de bir araya gelerek sohbet etti.
Hemşehrilerinden tek isteğinin provokasyonlara dikkat edilmesi gerektiğini belirten Milletvekili Köktaş, "Gün ayrışma değil, birleşme günüdür." diyerek "Bizi istiklaline aşık bir millet olarak yaratan Rabbimize şükürler olsun" dedi.
3Atakum ve 19 Mayıs ilçelerinde yaptığı ziyaretlerinde hemşehrilerine seslenen Milletvekili Köktaş, "Türkiye Cumhuriyeti’nin iki tane şanlı destanı var. Çanakkale destanı ile Sakarya destanı. Bu millet 15 Temmuz akşamı üçüncü destanı Demokrasi destanını yazdı.
Ülkemiz bu zaman kadar çok darbeler, muhtıralar gördü. Fakat ilk kez milletin iradesini temsil eden Millet Meclisinin bombalandığı bir darbeyi yaşadı.
Milletin vergileri ile alınan uçak, helikopter, tank ve bütün mühimmatları millete karşı kullanılan bir darbeyi gördü. Allah aşkına bu nasıl bir gözü dönmüşlüktür. Bu nasıl bir akla hizmet etmektir. Sen talimatı kimden aldın da bu milletin canına malına kastederek yönetimi ele geçirmek istiyorsun. Bizim Peygamber ocağı dediğimiz kutsal saydığımız askeriyeye sızarak emanet ettiğimiz kınalı kuzularımızı kullanarak bu milletin karşısına çıkma cesaretini nereden alıyorsunuz. O üniformayı giyen her taşıyan darbeci değildir bunu ayırt etmek gerekir. Bunlar  askeriyeyi kullanarak kendilerini oraya saklamış yeri geldiğinde hainlik yaparak darbe yapmayı planlayan alçaklardır.
2Darbe yapma girişimine kalkışanlar bir kez daha şu gerçeği gördüler. Türk milleti demokrasi konusunda engin bir tecrübeye sahip ki, hiç kimse bu büyük milletin iradesiyle oyun oynayamaz. Hiç kimse bu büyük milletin demokrasi aşkıyla ve özgürlüğüyle asla ve asla boy ölçüşemez. tekrar bütün milletimize geçmiş olsun diyor, demokrasi bayramımız 15 Temmuz ülkemize, milletimize hayırlı olsun diyorum." diyerek sözlerini tamamladı.
Milletvekili Köktaş ilçe ziyaretlerinin ardından geçe geç saatlerde yine Samsun Cumhuriyet Meydanı'na geçerek buradaki nöbetine devam etti.
şokhaber.net

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum