Cumhurbaşkanımız Recep Tayip...

Sus Arınç Sus! Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan’ın bu ülkeye yaptığı en büyük iyilik Bülent Arınç ve arkadaşlarını üç dönem şartıyla TBMM’den uzaklaştırmaktır

Cumhurbaşkanımız Recep Tayip...
13 Temmuz 2015 - 13:25
Sus Arınç Sus!

Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan’ın bu ülkeye yaptığı en büyük iyilik Bülent Arınç ve arkadaşlarını üç dönem şartıyla TBMM’den uzaklaştırmaktır.

Yıllarca merhum Başbakan Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın yanından ayrılmayan küçük Erbakan olarak tanınan ve güvendiği isim olan Arınç Ak partinin kuruluşunda onu ilk satanlar arasında yer almıştı. Merhum Prof. Dr. Erbakan’ın hiç ama hiç sevmediği Fetullah Gülen’e methiyeler dizen her platformda bitsin artık bu hasret başlasın vuslat diyerek gözyaşı döken Arınç bir aralar subaylardan oluşan bir suikast timi beni öldürecek evimin bulunduğu Çukurambar’da beni izliyorlar deyince kızılca kıyamet kopmuştu.  Hâkimler ve savcılar Türk ordusunun mahremi olan kozmik odaya girip günlerce aramalar yapmıştı. Tarihi dosyaları incelemiş ancak küflenmiş patates bulmuşlardı!

Aynı Arınç TBMM kürsüsünden bir milletvekiline sapık diyecek kadar sapıtmış ve Genel seçimler öncesi Ankara büyükşehir belediye başkanı İ. Melih Gökçek Ankara’yı parsel parsel sattı. 7 Haziran seçimlerinden sonra yapacağım açıklamalarla başkan gökçek sokağa çıkamayacak o karısına dua etsin demişti.

Verdiği sözleri unutmuş memleketi Manisa’da üzüm bağlarının ardından yatmış uzanmış uyanınca kehanetlerini sergilemeye devam etmiş. Arınç memleketi Manisa belediyesini 2009’da MHP 2014’de de büyük şehir olan Manisa’yı yine MHP almış. Arınç soluğu kendisine yakışan Bursa’da almış oradan milletvekili seçilmiş.

Arınç’ı şimdi koalisyon korkusu salmış. Keza koalisyon kurulur Adalet Bakanlığını CHP veya MHP alır Cumhuriyet Başsavcısı hiçbir dokunulmazlığı olmayan Arınç’ı ifadeye çağırırsa gel anlat bakalım şu İ. Melih Ankara’yı nasıl sattı derse iftira attım diyemez. Doğruları söylerse ucu Cumhurbaşkanı Erdoğan veya ailesine dayanır. Arınç’ın manevraları da marifetleri meşhurdur. 1995 genel seçimleri sonrası ANAP ve DYP bir araya gelir ANAYOL Hükümetini kurarlar. Mesut Yılmaz Başbakan DYP lideri Prof. Dr. Çiller dışarıda herkes merkez sağdaki bu iki parti birleşecek derken RP Milletvekili Arınç ve arkadaşları TBMM’ne DYP Lideri Prof. Dr. Tansu Çiller’in mal varlığını araştırmak için gensoru verir. Bunalımlar adamı CHP lideri Deniz Baykal da peşlerine takılır. Başbakan Yılmaz’da ben ÇAMURUN ÜSTÜNDE OTURMAM der ve önerge ANAP, DYP, CHP, RP’nin oylarıyla kabul edilir. DYP lideri Prof. Dr. Çiller hükümetten çekilir. ANAYOL Hükümeti yıkılır. Bu sefer RP DYP ile REFAH YOL hükümeti Prof. Dr. Erbakan’ın Başbakanlığında kurulur. Prof. Dr. Çiller’i aklar paklar Libya ziyaretine çıkar. Muammer Kaddafi Başbakan Prof. Dr. Erbakan’ı resmen tokatlar ve ardından Susurluk olayı patlar. İçişleri Bakanı Mehmet Ağar bırakıp kaçar. 28 Şubat’ta Tanklar Sincan sokaklarını arşınlar…

Şimdi bakın AKP CHP veya MHP ile hükümeti kursun HDP dışarıda dursun TBMM’ne gensoru ile 17-25 Aralık’ı veya Cumhurbaşkanı Erdoğan’a verilen örtülü ödeneği sorsun hükümette bulunan CHP veya MHP hayır der mi? Diyemez… Diyemeyecek en kısa zamanda Prof. Dr. Davutoğlu Beştepe’yi boylayacak istifasını sunacak. Hükümet kurma görevi CHP lideri Kılıçdaroğlu’na verilecek. Zorlama ile Hükümet kurulacak Başsavcı Arınç’ı sorgulayacak… Sus Arınç Sus!

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum