Cumhuriyet'in 93. Yıl Dönümü Kavak'ta Coşkuyla Kutlandı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 93’üncü yıl dönümü Kavak'ta büyük bir coşku ile kutlandı

Cumhuriyet'in 93. Yıl Dönümü Kavak'ta Coşkuyla Kutlandı
29 Ekim 2016 - 19:21
7-bos-kalip-haber29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 93’üncü yıl dönümü Kavak'ta büyük bir coşku ile kutlandı.
Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yapan Kavak Kaymakamı Mevlüt Şekerci, Cumhuriyetin, Ulu Önder Atatürk'ün önderliğinde milletin azim ve kararlılığıyla vücut bulmuş büyük bir eser olduğunu söyledi.
HERKESE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM
Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu yapmış olduğu açıklamada; "Cumhuriyetimizin 93’üncü yıl dönümünde kutladığımız bu güzel programa emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. 15 Temmuz hain darbe girişimine en güzel cevabı veren Türk Milleti aynı zamanda düşmanlarına da gözdağı vermiştir. Birlik ve beraberlik içinde olduğumuz sürece hiç kimsenin bileğimizi bükemeyeceğini bir kez daha tüm dünyaya gösterdik" ifadelerini kullandı.
1 2KENDİNİZİ ASLA HAFİFE ALMAYIN
Başkan Sarıcaoğlu Gençlere yönelik yapmış olduğu konuşmada ise; "Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün varisleri olarak siz gençlerimizin çok büyük sorumlulukları var. Bildiğiniz gibi Mustafa Kemal Atatürk en çok gençlere önem ve değer verirdi. Sizlerde bu sorumluluğun bilincinde olun ve kendinizi asla hafife almayın. Çünkü Türkiye Cumhuriyet'inin gelecekteki sahipleri sizlersiniz" diye konuştu.
Konuşmaların ardından öğrenciler tarafından şiirler okundu, gösteriler sunuldu. Tören, şiir, resim, kompozisyon ile spor etkinlik ve yarışmasında dereceye girenlere ödüllerinin verilmesinin ardından sona erdi.
Köksal ÖNER
şokhaber.net


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum