Daha çok hoşgörü göstermeliyiz...

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Tarih boyunca farklılıkları zenginlik olarak kabul etmiş bir medeniyetin mensupları olarak birbirimize her zamankinden daha çok hoşgörü göstermeliyiz" dedi

Daha çok hoşgörü göstermeliyiz...
21 Aralık 2015 - 18:11
Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Tarih boyunca farklılıkları zenginlik olarak kabul etmiş bir medeniyetin mensupları olarak birbirimize her zamankinden daha çok hoşgörü göstermeliyiz" dedi.
Mevlid Kandili nedeniyle bir mesaj yayımlayan Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Mübarek günlerin ve gecelerin, el ele verip tüm dünyada barışı tesis etmemiz için bize sunulmuş birer fırsat olduğunu unutmamalıyız. Bizler bu mübarek günler vesilesiyle dostluklara daha da önem vermeli, kırgınlıklardan kaçınmalı, yapılan hatalarımızı telafi etme yoluna gitmeliyiz. Tarih boyunca farklılıkları zenginlik olarak kabul etmiş bir medeniyetin mensupları olarak birbirimize her zamankinden daha çok hoşgörü göstermeliyiz. Şehrimizde birlik ve beraberliği sağlamalıyız" dedi.
PEYGAMBERİMİZİN MESAJINI ANLAMALIYIZ
Başkan Genç mesajında, "Fahr-i Kâinat efendimizin yeryüzünü şereflendirişinin yıldönümünü büyük bir mutlulukla kutluyoruz. Toplum ve insanlık, Allah'ı anlamaya, anlatmaya ve insanlığa hediye ettiği Hz. Muhammed'in (S.A.V.) sevgisiyle şekillenmeye muhtaçtır. Peygamberimizin insanlığa verdiği mesajı çok iyi anlamalıyız. Bu duygu ve düşünceler içerisinde Mevlid Kandilimizin bütün Müslümanlara huzur getirmesini diliyor, hemşerilerimizin ve tüm İslâm âleminin Mevlid Kandilini tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.

 

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum