DAHA İYİ OLACAĞIZ

Türkiye Bölgesel Amatör Lığ 4 Grup’ta mücadele Atakum Belediyespor Teknik Sorumlusu Metin Ateş, ”Sivas Demirspor’u mağlup ettik ve daha iyi olacağız” dedi

DAHA İYİ OLACAĞIZ
02 Ekim 2017 - 21:31
Türkiye Bölgesel Amatör Lığ 4 Grup’ta mücadele Atakum Belediyespor Teknik Sorumlusu Metin Ateş, ”Sivas Demirspor’u mağlup ettik ve daha iyi olacağız” dedi.
FUTBOLCULARIMI YÜREKTEN KUTLUYORUM
Alına iyi bir galibiyetin sonucunda yollarına devam ettiklerini belirten Turuncu Mavi Beyazlı ekibin Teknik Sorumlusu Metin Ateş, ”Muhteşem taraftarımızın önünde her iki yarıda rakibimizin karşısında iyi bir oyun sergiledik. Aldığımız bu güzel galibiyetten sonra futbolcularımı yürekten  kutluyorum. Bu maç bizim için geride kaldı. Önümüzdeki maçlarımıza bakıyoruz” diye konuştu.
GÜZEL BİR MAÇ OLACAĞINA İNANIYORUM
Ladik Belediyespor maçının hazırlılarına bir günlük izinin ardından başlayacaklarını hatırlatan Ateş,” Hafta sonu deplasmanda karşılaşacağımız maça iyi hazırlanacağız. Sivas Demirspor karşısında oynadığımız güzel oyunumuzu bu maçta da tekrarlayacağımıza inanıyorum. Tüm taraftarlarımızı yanımızda görmek istiyoruz. Alacağımız galibiyeti birlikte paylaşacağız” dedi.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum