DARÜŞŞAFAKALILAR DERNEĞİ YARARINA SAHNE ALACAKLAR

İstanbul Yardım Orkestrası Şef Murat Cem Orhan ve Dünyaca Ünlü Piyanist Gülsin Onay, "7 Ocak Pazar akşamı Fulya Sanat Merkezide Darüşşafakalılar Derneği yararına düzenlenen Mozart Akşam’ına davet ediy

DARÜŞŞAFAKALILAR DERNEĞİ YARARINA SAHNE ALACAKLAR
04 Ocak 2018 - 09:55
İstanbul Yardım Orkestrası Şef Murat Cem Orhan ve Dünyaca Ünlü Piyanist Gülsin Onay, "7 Ocak Pazar akşamı Fulya Sanat Merkezide Darüşşafakalılar Derneği yararına düzenlenen Mozart Akşam’ına davet ediyoruz" dedi.
"Yardıma ihtiyacı olan her canlı için, bizler her zaman sanatımızla burada olacağız" diyerek yola çıkan İstanbul Yardım Orkestrası, sosyal sorumluluk projelerine büyük önem veren Devlet Sanatçısı piyanist Gülsin Onay’la buluşuyor.
BÜYÜK HEDEFLERİ OLAN BİR ORKESTRADIR
Çağatay Şahin ve İstanbul'daki en tecrübeli orkestra sanatçılarının 2017 yılının Ocak ayında, gönüllü olarak kurduğu orkestra, ihtiyacı olanlara yardım etmeyi amaçlıyor. İlk konserlerinin gelirini Haytap’a bağışlayan orkestra, 7 Ocak Pazar günkü konserin gelirini Darüşşafakalılar Derneği’ne bağışlayacak. Orkestramız, birbirini tanıyan, uzun zamandır birlikte büyük işler başarmış sanatçılardan oluşan, aynı zamanda büyük istek ve arzuyla, yardım için sahnede olan, zamanla ülkenin yardım eksiklerinin bir kısmını karşılamak gibi büyük hedefleri olan bir orkestradır. Amacımız, yardıma ihtiyacı olan canlıların varlıklarını sürdürebilmesi için yanında olmak, aynı zamanda sosyal sorumluluk projelerinin bu ülkede çoğalmasını sağlamak için, örnek olabilmektir. Sık sık yardım konserlerinde yer alan, UNICEF İyi Niyet Elçisi Gülsin Onay, konserde Mozart’ın “Jeunehomme” başlıklı 9'uncu piyano konçertosunu yorumlayacak. İstanbul Yardım Orkestrası’nı ödüllü besteci ve orkestra şefi Murat Cem Orhan yönetecek.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum