DAVUTOĞLU, ONLAR KONUŞUR AK PARTİ YAPAR

Ak Parti Genel Başkanı ve Başbakan Davutoğlu Samsun’da Cumhuriyet Meydanında Samsun Halkına Seslendi

DAVUTOĞLU, ONLAR KONUŞUR AK PARTİ YAPAR
02 Mayıs 2015 - 23:17
Ak Parti Genel Başkanı ve Başbakan Davutoğlu Samsun’da Cumhuriyet Meydanında Samsun Halkına Seslendi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Kılıçdaroğlu’nun gözü hazinedeki paranın üzerinde. Diyor ki bana dört yıl verin yeter 4 yıl içinde gelip Hazineyi tüketecek. Samsun’da bir deyim var “Tarlada izi olmayanın harmanda yüzü olmaz” dedi.
Cumhuriyet Meydanını dolduran binlerce vatandaşa hitap eden Ak Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, Bir haftada 12 miting yaptık. 13. mitingimizi Samsun'da yapıyoruz. Samsunlular olarak sizler her zaman bize sahip çıktınız. Ak Parti en coşkulu mitingini hep Samsun’da yaptı. 7 Haziran’da bize sahip çıkmaya var mısın Samsun deyince meydanı dolduran 10 binler “Evet” diye bağırarak cevap verdi.
Muhalefet ol keseden atıyor. Onların kaynağı yok. Muhalefet gözü hazinedeki paraya diktiler. Ey Kılıçdaroğlu o hazineyi dolduran parti Ak Partidir. Ak Parti hep hizmet yapmıştır. Bizler hastane,  yol, tank, insansız hava aracı vs. yaptık. Onlar konuşur, biz yaparız. Başbakan Davutoğlu Meydanı dolduran on binlere “Onlar konuşur, Ak parti yapar” sloganını sürekli söyletti.

Buradan Samsunlulara söz veriyorum. Sizlere bir müjdem var. 2023’te bu istiklal şehrinin, İlkadım’ın ufuklarında yüzde 100 Türk yapımı milli savaş uçağı uçuracağız. Muhalefete sesleniyorum. Kılıçdaroğlu’da duysun, Bahçeli de duysun” diye konuştu.

şokhaber.net

https://youtu.be/SbZ-Bw_m73A

https://youtu.be/dB-fas6MXj4

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum