DEĞİŞİMİN ANAHTARI SİYASETTE

AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Sinan Göç, istişare turları kapsamında THY Samsun Bölge Müdürü Arif Ali Gezmişoğlu’nu ziyaret ederek bir süre sohbet etti

DEĞİŞİMİN ANAHTARI SİYASETTE
13 Şubat 2015 - 23:24
AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Sinan Göç, istişare turları kapsamında THY Samsun Bölge Müdürü Arif Ali Gezmişoğlu’nu ziyaret ederek bir süre sohbet etti.

Samsun’da farklı kişiliyle bilinen ve tanınan Sinan Göç, genç ve dinamik milletvekili adayı olarak Ankara’da Samsun’u temsil etmek için çıktığı yolda istişare ziyaretlerine devam ediyor.

Sinan Göç THY Samsun Bölge Müdürü Arif Ali Gezmişoğlu’nu ziyaret ederek aday adaylığı konusunda fikir alışverişinde bulundu.

Gelişen ve değişen Türkiye’nin yeni vizyonunda görev almak ve bu millete hizmet etmek için bu göreve talip olduğunu belirten Göç, siyasete atılmasının gerekçesini, Türkiye’nin vermiş olduğu demokrasi mücadelesine katkı sağlamak olduğunu belirterek şöyle konuştu,

“siyasi sistemin değiştirilmesi, yeni anayasanın yapılarak demokrasimizin güçlendirilmesi, çözüm sürecinin ileriye götürülerek kardeşliğimizin pekiştirilmesi için çaba sarf etmek için Ankara’da ve Samsun’da canla başla çalışacağımdan kimsenin şüphesi olmasın”

DEĞİŞİM VE DÖNÜŞÜMÜN ANAHTARI SİYASETTE

Sürekli eleştiri konusu olan milletvekili olduktan sonra değişildiği konusuna da açıklık getiren ve Kişilik olarak asla değişmeyeceğinin de altını çizen AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Sinan Göç, “Toplumsal gelişimin ve değişimin yegâne anahtarının siyaset olduğunu düşünüyoruz. Siyasetin, devlet-toplum-vatandaş ahengini, toplum ve vatandaş lehine sağlayacak bir ilişki biçimi olduğunu göstermemiz ve siyasetin itibarını arttırmamız için vatandaşların bütün toplumsal süreçlere söz, yetki ve kararlarıyla katılmaları gerçekleşecek, demokrasimiz güçlenecektir. Siyaset, insani bir faaliyet; insan siyasi bir varlıktır” diye konuştu.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum