DELTAMIZ HER MEVSİM GÜZEL

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin Kızılırmak Deltası Kuş Cenneti’nde Fotosafari yarışmacılarını ilk günlerinde yalnız bırakmadı

DELTAMIZ HER MEVSİM GÜZEL
18 Aralık 2015 - 22:02
Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin Kızılırmak Deltası Kuş Cenneti’nde Fotosafari yarışmacılarını ilk günlerinde yalnız bırakmadı. Başkan Şahin, "Fotoğrafçılar 18-19-20 Aralık 2015 tarihlerinde üç gün süre ile çekimlerini yapacaklar. 20 Aralık 2015 Pazar günü de dereceye girenlerin ödülleri verilecek” dedi.

[gallery ids="40702,40703,40704"]
Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ,^"Samsun Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü’nün üç gün sürecek “Kızılırmak Deltası’nı Anlatmak” konulu Fotosafari-Fotoğraf Yarışması için fotoğrafçılar deltada ki ziyaretçi merkezinde kayıtlarını yaptırmaya başladı” dedi. 
BİZLER FOTOĞRAFÇILARIN NASIL EMEK SARF ETTİKLERİNİ BİLİYORUZ
Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin’de kayıt yaptıran fotoğrafçıları ziyaret ederek başarılar diledi. Organizenin önemine değinen başkan Şahin; “Her fotoğrafın ayrı bir değeri var. Ülkemizin dört bir yanından yarışmaya katılan usta fotoğrafçılarımızın her bir karesi bizler için çok önemli. Aldığımız bilgiye göre 100 civarında fotoğrafçının yarışmaya katılması bekleniyor. Deltamızın tanıtımında bu gibi organizasyonlar da büyük önem arz ediyor. Bizler fotoğrafçıların nasıl emek sarf ettiklerini biliyoruz. Onlar bir kare fotoğraf için belki saatlerce bekliyorlar. O nedenle başta hem bu organizenin gerçekleşmesini sağlayan Samsun Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü’ne hem de katılımcılara teşekkür ediyorum. Kızılırmak Deltamız ve Kuş Cennetimiz, her mevsim güzel. Kuş Cennetimizin tanıtımında herkesin üzerine düşeni yapması bizleri sevindiriyor” dedi.
Köksal ÖNER

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum