DEMİR, ÇALIŞMALARINA AYVACIK'TA DEVAM ETTİ

Ak Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir Ayvacık ilçesini ziyaret etti

DEMİR, ÇALIŞMALARINA AYVACIK'TA DEVAM ETTİ
31 Aralık 2018 - 18:16

Ak Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir Ayvacık ilçesini ziyaret etti.
Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir İle İl Başkanı Hakan Karaduman’ı Belediye Başkanı Mustafa Belur, Ak Parti İlçe Başkan Vekili Turan Okur ile Ak Parti İlçe Yönetimi, Belediye Meclis Üyeleri, Ak Parti İlçe Belediye Başkanı Aday Adayları ve muhtarlar karşıladı.
İskele Kafede sabah kahvaltısı yapan Büyükşehir Belediye Başkan Adayına kahvaltıda İl Başkanı Hakan Karaduman, Belediye Başkanı Mustafa Belur, Ak Parti İl Başkan Yardımcıları Oğuzhan Serinkaya,  Ahmet Çavdaroğlu, Ak Parti İlçe Başkan Vekili Turan Okur ile Ak Parti İlçe Yönetimi, Belediye Meclis Üyeleri, Ak Parti İlçe Belediye Başkanı Aday Adayları ve muhtarlar eşlik ettiler.
Yapılan kahvaltının ardından konuşma yapan Ak Parti İl Başkanı Hakan Karaduman eksiklerimizi tamamlayarak “ 31 Mart’tan sonraki 5 yıl ve daha sonraki yıllarda çok güçlü bir ekiple yerel belediyecilik anlamında adından söz ettiren bir şehir olacağız” dedi.
Ak Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir; “Bu güzel ortamda bana eşlik ettiğiniz için öncelikle her birinize teşekkür ederim. İlçeye girerken Ayvacık İlçemizin nerden nerelere geldiği, ne kadar yol kat ettiği gözümden film şeridi gibi geçti. Daha önceki yıllarda İlçeye giriş harabe gibiydi. Şimdi ise ilçe girişi öyle bir büyüye sokuyor ki insanı içerideki saklı güzellikleri bir an önce görmek için adeta heyecanlanıyorsun. Bunda gecesini gündüzüne katan ilçesinin sevdalısı Belediye Başkanı sevgili kardeşim Mustafa Belur’un ve siz değerli muhtarlarımızın emeği de göz ardı edilemez. Ayvacık bizler için önemli bir ilçe. Elbette ki geçmiş yıllarda yapamadığımız, yetişemediğimiz işler oldu ama bu demek değil ki yapılacak işlerimizi göz ardı ediyor yapmayacağız. Gerek Belediye Başkanımızla gerekse siz muhtarlarımızla yaptığımız istişareler sonucunda tüm mahallelerimizin sorunlarını biliyoruz. Önümüzdeki 5 yıl içerisinde tüm mahallelerimizdeki su, Yol, altyapı her ne gerekiyorsa en üst seviyede yapacağız, Ayvacık- Taşova yolunun bir an önce çalışmalarına başlanması için gerekli girişimlerde bulunacağımın sözünü sizlerin huzurunda veriyorum. Allah nasip ederse önümüzdeki yıllarda yapacağımız çalışmalarımızın yol haritasını sizlerle beraber şimdiden çizeceğiz. Rabbim inşallah verdiğimiz tüm sözleri yerine getirmeyi nasip eder. 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerin lehimize sonuçlanması ile birlikte bismillah diyerek İl ve ilçelerimizden gelen talepleri titizlik ile takip edeceğimizden ve hizmet konusunda her zaman var gücümüzle çalışacağımızdan kimse şüphe duymasın.
Ak Parti İktidarı ile ülkemizde, ilimizde ve Ayvacık İlçemizde yapılan çalışmaları apaçık görüyoruz. 31 Mart’tan sonra hep birlikte tek yürekle adım atacağız. Her geçen gün büyüyen, güçlenen ve gelişen Samsun için Ayvacık için sizlerin ve halkımızın vereceği destekler çok önemlidir“ dedi.
Kahvaltı sonrası ilçe esnafı ve Pazar esnafları tek tek gezerek sohbet eden Ak Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir ile Belediye Başkanı Mustafa Belur esnaflara hayırlı işler dileyip, sorun, sıkıntı ve taleplerini dinlediler.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum