DEMİRÖREN'DEN VALİ ŞAHİN'İ ZİYARET...

Bir dizi incelemeler ve toplantılar için ilimize gelen Türkiye Futbol Federasyon Başkanı Yıldırım Demirören ve yönetim kurulu üyeleri, Vali İbrahim Şahin’i makamında ziyaret etti

DEMİRÖREN'DEN VALİ ŞAHİN'İ ZİYARET...
07 Aralık 2016 - 18:22

7-bos-kalip-haber 1 2Bir dizi incelemeler ve toplantılar için ilimize gelen Türkiye Futbol Federasyon Başkanı Yıldırım Demirören ve yönetim kurulu üyeleri, Vali İbrahim Şahin’i makamında ziyaret etti.
VALİ ŞAHİN’E NEZAKET ZİYARETİNDE BULUNDU
Bir dizi incelemeler ve toplantılar için ilimize gelen Türkiye Futbol Federasyon Başkanı Yıldırım Demirören ve yönetim kurulu üyeleri, Vali İbrahim Şahin’e nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette Türkiye Futbol Federasyon Başkanı Yıldırım Demirören ve yönetim kurulu üyeleri, Valimiz Sayın İbrahim Şahin ile bir süre sohbet etti.
VALİ ŞAHİN, ÇALIŞMALARINDA BAŞARILAR DİLEDİ
Ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali İbrahim Şahin, Türkiye Futbol Federasyon Başkanı Yıldırım Demirören ve yönetim kurulu üyelerine çalışmalarında başarılar diledi. Ziyaretin sonunda Türkiye Futbol Federasyon Başkanı Yıldırım Demirören,  Valinin ismi yazılı forma takdim etti. Vali İbrahim Şahin ise Türkiye Futbol Federasyon Başkanı Yıldırım Demirören’e Anıt Heykeli tablosu hediye etti.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum