DEMİRTAŞ'A ADAY OL BASKISI!...

Bir önceki dönem İlkadım Belediye Başkanı, işçi dostu Necattın Demirtaş’a aday ol baskısı

DEMİRTAŞ'A ADAY OL BASKISI!...
28 Ekim 2018 - 22:21
Bir önceki dönem İlkadım Belediye Başkanı, işçi dostu Necattın Demirtaş’a aday ol baskısı.
Bir önceki dönem İlkadım Belediye Başkanı Necattın Demirtaş, eski Türk-İş Başkanı Adil Aydın’ın ev sahipliğinde Gürgendağ Topal Uşağı sakinleriyle bir araya geldi.
Ev sahipliğini eski Türk-İş Başkanı Adil Aydın’ın yaptığı sohbette konu yaklaşan yerel seçimler nedeniyle mahalle sakinler Demirtaş’a; Başkanım İlkadım Belediye Başkanlığına aday olacak mısınız, mahalle sakinleri olarak aday olmanızı istiyoruz diye başkanın aday olmasını istediler.
Mahalle sakinlerinin bu talepleri karşısında; Demirtaş’ın siyasette devam edeceği yönünde sinyal verdiğini belirten eski Türk-İş Başkanı Adil Aydın; Bu tür siyasetçilere bu milletin ihtiyacı var. Vatandaşlar yerel yönetimlere dürüst insanların gelmesini istiyor. Sayın İlkadım eski Belediye Başkanımız Demirtaş kişiliği ile düzgün bir insan, İlkadımlılar tarafından beğenilen birisi neden aday olmasın ki. Bizler her zaman vatandaşa hizmet edenlerin yanında olan birisiyiz. Vatandaşların isteklerine siyasi partilerin önem vermesi gerektiğini vurgulayan Aydın, bizim de görüşümüz vatandaşın istikametindedir dedi.
şokhaber.net

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum