Denizbank Çarşamba şubesi Müdürü Boran Meletli, Belediye Başkanı Mustafa Belur'u makamında ziyaret

Denizbank’tan Belur’a Ziyaret Denizbank Çarşamba şubesi Müdürü Boran Meletli, Belediye Başkanı Mustafa Belur’u makamında ziyaret Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş adına bankanın Çarşamba

Denizbank Çarşamba şubesi Müdürü Boran Meletli, Belediye Başkanı Mustafa Belur'u makamında ziyaret
24 Ekim 2014 - 22:19
Denizbank’tan Belur’a Ziyaret

Denizbank Çarşamba şubesi Müdürü Boran Meletli, Belediye Başkanı Mustafa Belur’u makamında ziyaret

Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş adına bankanın Çarşamba şubesi Müdürü Boran Meletli, Belediye Başkanı Mustafa Belur’u makamında ziyaret ederek görevinde başarılar diledi. Belediye Başkanı Mustafa Belur ile ilçede yürütülen çalışmalar hakkında sohbet eden banka yetkilileri, Başkan Belur’a görevinde başarılarının devamını dileyerek Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş adına plaket taktim ettiler.

Ayvacık’lı ile daha iç içe olmak istediklerini dile getiren Denizbank Çarşamba Şube Müdürü Meletli “ Denizbank yöre halkıyla, çiftçilerimizle ve vatandaşlarımızla iç içe olmak için kendine vizyon belirlemiş bir bankadır. Bundan sonra Ayvacık’lı ile daha iç içe olmak ve en yakın bankanın Denizbank olması için gayretlerimizi sürdüreceğiz” dedi.

Yapılan nazik ziyaretten dolayı çok memnun olduğunu dile getiren Belediye Başkanımız “Halkımıza sunulacak bankacılık hizmetlerinde belediye olarak bizde elimizden gelen desteği vermeye hazırız” dedi.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum