DEVA Partisi'nden Yüzleri Güldüren 23 Nisan…

Deva Partisi tüm il ve ilçe teşkilatı, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için sahalara indi, köy ziyaretleri gerçekleştirdi ve çocukların yüzlerini güldürdü.

DEVA Partisi'nden Yüzleri Güldüren 23 Nisan…
23 Nisan 2021 - 15:32
DEVA Partisi sokağa çıkma yasağı sebebiyle 23 Nisan’a özel olarak hazırladıkları programları öne çekerek çocuklarla buluştu. Köy ziyaretleri gerçekleştirerek ulaşabilecekleri kadar çok çocuğa ulaşmak için tüm il ve ilçe teşkilatı gruplara ayrılarak Samsun’un onlarca ayrı lokasyonunda çocuklara hediyeler dağıttılar. Hikaye kitapları, boyama kitapları, rengarenk ve birbirinden sevilen çizgi kartları gören çocuklar sevinçlerini gizleyemediler.
İl başkanı Kebire Birer Türk, aynı zamanda çocuklar için imzalı bir mektup hazırladı ve bu mektuplar hikaye kitapları eşliğinde çocuklara ulaştırıldı. Sürpriz paketler, 20 Nisan itibariyle çocuklar ulaşmaya başladı. Kebire Birer Türk: Pandemi sebebiyle uzun süre evlerinde kalan çocuklar ve aileleri gerçekten uzayan bu süreç yüzünden oldukça yıprandılar. Yanlış salgın politikaları sebebiyle de bildiğiniz üzere Samsun uzun süre vaka sayılarında birinciydi. Bu olumsuz tablo çocuklar ve aileleri üzerindeki olumsuz baskıyı da arttırdı. Biz bu sebeple çocuklarımızın bir nebze olsun yüzünü güldürmek bir nebze olsun pandeminin olumsuz havasını dağıtmak istedik. Onlar için hazırladığımız mektupta umut vermeye çalıştık biraz daha sabırlı olmalarını ve maske mesafe ve hijyen önlemlerini unutmamalarını istedik. Bizlere gelen geri dönüşlerden gördük ki, bunu başarabilmişiz. Bu, bizi tüm teşkilat olarak çok çok mutlu etti. Ramazan ayı içerisinde olmamız sebebiyle tüm ekibimiz oldukça yoğun çalışıyor, Parti olarak bazı etkinliklerin ve çalışmaların duyurulmaması ve afişe edilmemesi konusunda oldukça hassas davranıyoruz. Bu sebeple bu ay içerisinde Deva Partisi inzivadaymış gibi hissedilebilir ama aslında daha yoğun şekilde çalışıyoruz. Daha çok insana dokunabilmek daha çok insana umut olabilmek,  Tüm Türkiye’de olduğu gibi Samsun’da da kimse umudunu kaybetmesin diye çok uğraş veriyoruz. Bunun için devasa bir aile çok çalışıyor. Sizlerin vesilesi ile Tüm Samsunluların Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutluyorum. Bayrağımızın gölgesinde daha nice bayramları birlikte yaşayacağız” dedi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum