DEVECİ OMÜ'LÜ ÖĞRENCİLERDEN ARTIYI KAPTI

Millet İttifakı Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Atakum Belediye Başkan Adayı Cemil Deveci, önceki gün sosyal medya üzerinden kendisini evlerine davet eden öğrencilerin davetini kırmayarak öğrenci evine

DEVECİ OMÜ'LÜ ÖĞRENCİLERDEN ARTIYI KAPTI
16 Mart 2019 - 20:38
Millet İttifakı Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Atakum Belediye Başkan Adayı Cemil Deveci, önceki gün sosyal medya üzerinden kendisini evlerine davet eden öğrencilerin davetini kırmayarak öğrenci evine ziyarette bulundu. CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca ve Samsun Milletvekili Neslihan Hancıoğlu'nun da eşlik ettiği ve renkli anların yaşandığı ziyarette Deveci, OMÜ'LÜ gençler ile birlikte türküler söylerken, kendisi için bestelenen türküye oynayarak eşlik etti.
ÖĞRENCİLERDEN DEVECİ'YE ÖZEL BESTE
Millet İttifakı Atakum Belediye Başkan Adayı Cemil Deveci, kendisine destek vermek için gelen Gülizar Biçer Karaca'yı ve Samsun Milletvekili Neslihan Hancıoğlu'nu da yanına alarak, kendisini evlerine davet eden öğrencilerin evinin yolunu tuttu. Şarkılar, türküler eşliğinde karşılanan Deveci, kendisi için bestelenen türküye oynayarak eşlik etti. Öğrencilerin okudukları bölümler hakkında bilgi alan Deveci, Ondokuz Mayıs Üniversitesi'nde (OMÜ) okuyan öğrencilerin nelerden şikayet ettiklerini ve Atakum Belediyesi'nden neler istediğini sordu. Öğrencilerle projelerinin detaylarını paylaşan Deveci, öğrencilere, "Atakum bir üniversite kenti. Benim de üniversite öğrencisi iki çocuğum var. Bu yüzden öğrencilerin sosyal ve kültürel anlamda daha çok hizmete ihtiyacı olduğunu çok iyi biliyorum. Ben belediye başkanı olduğumda Atakum'u öğrenciler için sosyal ve kültürel anlamda daha zengin hale getireceğim. Atakum Kültür ve Sanat Vakfı'nı kuracağım. Bu kentte büyük konserler, seminerler, kongreler ve fuarlar yapılacak. Sportif faaliyetler için daha fazla alan temin edeceğim. Ünikent projemiz var. Ünikent içerisinde kütüphane, cafe, restoran, 2. el eşya dükkânı, sinema ve tiyatro salonları, kuaför, bilgisayar laboratuvarı, müzik stüdyosu, sanat atölyeleri, oyun salonları olacak. Yani kısacası üniversite öğrencileri için sosyal ve kültürel anlamda zengin bir yaşam alanı tesis edeceğiz. Şehir yönetiminde OMÜ'lü öğrencilerin de sözleri olacak. OMÜ'den yine OMÜ'lü öğrencilerin belirlediği temsilcileri alıp kent konseyine entegre edeceğiz. Bu sayede öğrenciler yaşadıkları sorunları ve isteklerini rahatça dile getirerek, yönetime ulaştırmış olacaklar." şeklinde konuştu. Uzunca süren sohbetin ardından telefonunu çıkartan Deveci, öğrenciler ile selfie yaparak ziyaretini sonlandırdı.
KAVAKLILAR İLE BULUŞTU
Millet İttifakı CHP Atakum Belediye Başkan Adayı Cemil Deveci, Atakum Kavaklılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği üyeleri ile kahvaltıda buluştu. Dernek üyelerinin yoğun katılım gösterdiği kahvaltıda konuşan Deveci, "Ben Atakum'a, Atakumluya hizmet etmek için bu göreve talip oldum. Doğru, dürüst ve herkese eşit bir yönetim modeliyle; akılcı ve yenilikçi projeler ile Atakum'u tekrar inşa ederek, Atakum'a kimlik kazandıracağız. Bunu tek başına yapmak tabii ki mümkün olamaz. Bu konuda kim üstüne ne düşüyorsa yapmalı ve yapacak. Atakum'u, Atakumlular ile baştan inşa edeceğiz. Atakum Belediyesi dünyaca tanınır bir kent olacak. Bunu hep birlikte başaracağız" diye konuştu.
LOZAN ESNAFININ DERDİNİ DİNLEDİ
31 Mart Yerel Seçimleri için çalışmalarına devam eden Deveci, Lozan Caddesi esnafını gezdi. Gittiği her dükkânda caddenin trafiğe kapatılmasından şikâyetçi olan esnafın sitemlerini dinleyen Deveci, "Lozan Caddesi'nde birçok esnaf, dükkânlarını kapatıp gitmiş. Kalan esnafın da gidişatı bu yönde. Lozan Caddesi'ni tekrar trafiğe açmak mümkün olmayabilir ancak Lozan esnafı için kesinlikle akılcı çözümler geliştirilmesi gerekiyor. Ben esnafımı bu halde bırakamam. Lozan Caddesi ile ilgili mutlaka bir ya da birkaç akılcı çözüm geliştirerek esnafımızın sıkıntılarını çözmemiz gerekiyor. Belediye başkanı olduğumda ilgileneceğim ilk konulardan birisi kesinlikle Lozan Caddesi olacak" ifadelerinde bulundu.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum