DEVECİ PAZARIN NABZINI TUTTU!

Millet İttifakı CHP Atakum Belediye Başkan Adayı Cemil Deveci, seçim çalışmaları kapsamında Cumhuriyet Mahallesi Semt Pazarı'nı ziyaret etti

DEVECİ PAZARIN NABZINI TUTTU!
02 Mart 2019 - 11:02
Millet İttifakı CHP Atakum Belediye Başkan Adayı Cemil Deveci, seçim çalışmaları kapsamında Cumhuriyet Mahallesi Semt Pazarı'nı ziyaret etti.
TANZİM SATIŞ NOKTALARIYLA HALKI ALDATIYORLAR
Pazar esnafı ve pazarda alışveriş yapan Atakumlularla görüşen Deveci'ye dert yakınan pazarcılar AKP'nin tarım ve ekonomi politikalarını eleştirdi. Bozulan ekonomi ve arz-talep dengesinin sonucunda çözüm olarak halka sunulan tanzim satış noktalarının sadece geçici ve göz boyamak adına ortaya atılan bir aldatmadan ibaret olduğunu söyleyen pazar esnafı iktidar partisinin sorunu çözmek gibi bir iyi niyeti olsa üreticiden pazarcıya kadarki süreçte sektörü desteklemeleri gerektiğini söyledi. PAZAR ESNAFI İSYAN ETTİ
Girdi maliyetlerinin çok yüksek olduğunu ve üretimin desteklenmesi gerektiğini ifade eden pazar esnafı bir diğer kırgınlıklarının ise iktidar partisinin bozulan ekonominin bütün faturasını kendilerine çıkarmasına olduğunu ifade ederek "Bizi fiyatları bilinçli olarak yükselten teröristler gibi gösteriyorlar. Onları asla affetmeyeceğiz" şeklinde konuştu.
MODERN KAPALI PAZAR YERİ PROJESİ
Millet İttifakı CHP Atakum Belediye Başkan Adayı Cemil Deveci'den kendi fiziki şartlarıyla ilgili beklentilerini ileten pazar esnafına projelerini anlatan Deveci, "Pazarlarımızın yağmurdan, kardan, çamurdan korunaklı kapalı ve modern bir hale gelmesi bizim asli görevlerimizden birisi. "diyerek sizleri rahatlıkla ürünlerinizi satabilecek ve Atakum halkının da rahat bir ortamda alışveriş yapabilecekleri bir ortam sağlayacaklarını ifade etti.
Cumhuriyet Mahallesi Semt Pazarı'nda çok yoğun bir ilgiyle sevgiyle karşılanan Cemil Deveci'ye CHP ve İyi Parti Belediye Meclis Üyesi adayları da eşlik etti.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum