DEVLETİN MALI DENİZ Mİ?

1 Kasım Genel Seçimlerine az bir zaman kala, seçim heyecanının en üst seviyelere çıktığı bu günlerde skandallar zinciri birbirini kovalıyor

DEVLETİN MALI DENİZ Mİ?
19 Ekim 2015 - 17:58
1 Kasım Genel Seçimlerine az bir zaman kala, seçim heyecanının en üst seviyelere çıktığı bu günlerde skandallar zinciri birbirini kovalıyor.

AK Partili İlkadım Belediyesine ait resmi plakalı araçlar ile muhtarlar vasıtaları ile toplandıkları söze getirilen vatandaşlar, devletin malı ile seçim malzemesi haline getirilmek üzere İlçede bulunan Acem Tekkesine her gün, belirli mahallelerden getirilen vatandaşa AK Parti propagandası yapması dikkat çekti.

Konu üzerine olay yerine intikal eden MHP Kadın Kolları yönetimi, skandal ile karşı karşıya gelince gözlerine inanamadıklarını dile getirdiler. Konu hakkında açıklama yapan yönetim üyeleri; "Resmi Plakalı araçla taşımalı propaganda yapmaları yürek sızlattı, elbette insanlar üye oldukları veya da gönül verdikleri partiye hizmet edecekler lakin bunları toplumun topyekûn kesimini kapsayan hizmet ürünleri ile olmaması gereklidir, Belediye Başkanlığı makamınca düzenlenen bir siyası propaganda inanılır gibi değildir. O Araçlar bu milletin öz malıdır ve amaçları sadece halka hizmettir herhangi bir partiye değil."

İSTİHDAM SÖZÜ

Toplantı hakkında bilgi veren MHP Kadın Kolları yönetimi, "Toplantıda açık ve alenen bir şekilde istihdam sözü verildi. 1 Kasımda oylarını AK Partiye vermeleri karşılığından, Özel hastanelere, yapım aşamasında olan Gençlik Merkezine ve belediye hizmetine alma sözünde bulunuldu. Yaptığı ve yapacağı projelerden bahsedip açık bir şekilde AK Parti'ye oy isteyen Belediye Başkanı Tok, belediye bütçesi ile gelen vatandaşlara hediyeler sunarak toplantıyı sonlandırdı" dedi.

Konunun takipçisi olduklarını, Resmi makamlarca olayın aydınlatılıp kamuoyu ile paylaşılmasını istediler.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum