Dezavantajlı insanlarımızı koruyacağız...

AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Elif Coşkun Bilgin, "Dezavantajlı kesimlerin korunması için koruma mekanizmaları geliştireceğiz

Dezavantajlı insanlarımızı koruyacağız...
20 Şubat 2015 - 22:40
AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Elif Coşkun Bilgin, "Dezavantajlı kesimlerin korunması için koruma mekanizmaları geliştireceğiz. Dezavantajlı vatandaşlarımız devletimizin gücünü ve şefkatini her daim üzerlerinde hissedecekler" dedi.

AK Parti Milletvekili Aday Adayı Elif Coşkun Bilgin, Özel Canik Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi ile Samsun Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret etti. Ziyaret ettiği yerlerde kurum yetkilileri ile görüşen Bilgin, merkezde eğitim alan engelli çocuklarla da yakından ilgilendi. Engelli çocukları seven ve onlara hediye veren Bilgin, seçilmesi halinde, dezavantajlı kesimlerin korunması için koruma mekanizmaları geliştireceğini söyledi.

'HER İNSANIMIZIN YANINDA OLACAĞIZ'

Bir kadın olarak dezavantajlı insanların sıkıntılarına özel ilgi gösterdiğini belirten Bilgin, "Yaşlılar, engelliler, çocuklar, kadınlar, hastalar, yoksul ve düşkünler, dul ve yetimler gibi, bir şefkat eline, bir desteğe ihtiyaç duyan dezavantajlı her insanımızın yanında olacağız. Zaten içinde bulunduğu durumdan dolayı dezavantajlı bir konumda olan insanlarımızın bir de başkaları tarafından istismar edilmesine, horlanmasına asla müsaade etmeyeceğiz" dedi.

'ULUSAL ÇALIŞMA YAPACAĞIM'

Dezavantajlı kesimlerin korunması için koruma mekanizmaları geliştireceğini ifade eden Bilgin, "Bu yerel ölçekte olacağı gibi Meclis'e yasa teklifi vermek sureti ile ulusal ölçekte de yapacağımız bir çalışma olacaktır. Ayrıca ilimizde dezavantajlı kesimlerin korunmasına yönelik yasal mekanizmaların yerine getirilip getirilmediğini sürekli olarak izleyeceğim. Sosyal yardımlar ve sosyal haklardan herkesin hakkı ölçüsünde faydalanmasının teminatı olacağım. Dezavantajlı vatandaşlarımız devletimizin gücünü ve şefkatini her daim üzerlerinde hissedecekler" diye konuştu.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum